Βαθμολογία

Έκανε την ανατροπή και απέδρασε με το τρίποντο

Νίκη κατάφερε να πάρει ο Δολιχιακός, μέσα στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου κέρδισε την ομώνυμη ομάδα με σκορ 1-2 για το πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Λάρισας, μπορεί να μπήκε μπροστά στο σκορ, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και έκαναν την ανατροπή, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Ζαφειράκης κέρδισε πέναλτι, ενώ παράλληλα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας του Δολιχιακού, Λικάι, ως τελευταίος αμυνόμενος και την θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Σκάντζος, που μπήκε ως αλλαγή στην θέση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Νόκας, που ήταν εύστοχος και έγραψε το 1-0.

Παρ’ όλα αυτά, ο Δολιχιακός αν και με παίκτη λιγότερο, κατάφερε να ανασυγκροτηθεί. Έτσι, στο 33’ ο Τριανταφύλι, ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του Κώστα Καζάκη, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, ο Δολιχιακός συνέχισε να απειλεί και απείλησε κυρίως με τους Κώστα Σουγλή και Γκόγκουρα. Τελικά, ο πρώτος κατάφερε να σκοράρει, κάνοντας το 1-2 και παράλληλα την ανατροπή στο 65ο λεπτό. Από εκεί και πέρα, η Νεάπολη, έχασε μεγάλη ευκαιρία στα τελευταία λεπτά, όταν είχε δοκάρι με τον Συμεωνίδη.

Νεάπολη: Καραγιάννης, Καραπέτσας, Συμεωνίδης, Βράνας, Μπουχλαριώτης, Μπαμπαλιούτας(70’ Κότσιρας), Παπαχρήστος, Ζαφειράκης, Νόκας, Τασιούλης, Μητσιάκος.

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Λικάι, Μπέλτσιος, Τριανταφύλι, Κουτσογιάννης(67’ Σουγλής Ζ.), Σαπάκος, Παναγιώτου, Παπακωνσταντίνου Β.(20’ Σκάντζος), Σουγλής Στ., Γκόγκουρας, Σουγλής Κ., Τσάτσος(80’ Ζιάκος Α.).

Γιώργος Μητσιούλης