Βαθμολογία

Μπρισίμης: «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»

Ο Βαγγέλης Μπρισίμης, έκανε με τον καλύτερο τρόπο το ντεμπούτο του στον πάγκο της Αναγέννησης Καλοχωρίου, μιας και η ομάδα του κέρδισε το τοπικό ντέρμπι, απέναντι στον Κίσσαβο Συκουρίου, με σκορ 2-0. Μάλιστα, το Καλοχώρι, επέστρεψε στις νίκες μετά από αρκετό χρονικό διάστημα, γεγονός που δείχνει πως υπάρχει και η αλλαγή ψυχολογία στην ομάδα.

Το athleticlarissa, επικοινώνησε με τον κύριο Μπρισίμη, ο οποίος δήλωσε τα εξής για το νικηφόρο ντεμπούτο του: «Το πρώτο μου ματς στον πάγκο του Καλοχωρίου, ήταν ένα γειτονικό ντέρμπι. Έτσι ακριβώς εξελίχτηκε και αυτό το ματς, που ήταν πολύ δυνατό, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο και καταφέραμε να κερδίσουμε. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και μέσα από την σκληρή δουλειά να οδηγήσουμε την Αναγέννηση να πετύχει τον στόχο της».

-Σχετικά με την συνέχεια του πρωταθλήματος και τους στόχους της ομάδας: «Η ομάδα μας, έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη φέτος και όλοι εμείς, πρέπει να την ακολουθήσουμε. Σίγουρα, το πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής, είναι δύσκολο και αρκετές ομάδες αυτήν την περίοδο, βρίσκονται σε καλή φόρμα, ωστόσο έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

-Για το επόμενο παιχνίδι μέσα στην Αμυγδαλέα, με αντίπαλο τον τοπικό Αετό: «Σίγουρα, πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο με δύσκολη έδρα. Παρ’ όλα αυτά όμως, πιστεύω ότι εάν δείξουμε το ίδιο πρόσωπο όπως στο ματς με το Συκούριο, θα τα πάμε καλά».

Γιώργος Μητσιούλης