Βαθμολογία

Από ένα ημί(Χ)ρονο για την κάθε ομάδα

Ισόπαλο και χωρίς τέρματα τέλειωσε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, ανάμεσα σε Απόλλωνα Βρυσιών και το Ελευθεραί, με τις δύο ομάδες να παραμένουν στο 0-0. Παρ’ όλα αυτά το παιχνίδι είχε ευκαιρίες, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στο πρώτο μέρος και τους γηπεδούχους στο δεύτερο.

Τα Βρυσιά απείλησαν μόλις στο 7’, αλλά το σουτ του Μπακογιάννη δεν κατάφερε να βρει στόχο. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με κυριότερη το δοκάρι του Καββαδία στο 28’, ενώ καλές στιγμές είχε και ο Ευστρατίου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Απόλλωνας προσπάθησε να πιέσει και έχασε ευκαιρίες, κυρίως με τους Γιαντσίδη, Αρβανιτοζήση Δημήτρη και Γιάννη, Βαΐτση και Λάμπρου. Τελικά, καμιά από τις δυο ομάδες δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ, με αποτέλεσμα το τελικό 0-0 να ικανοποιεί και τις δύο ομάδες.

Απόλλων Βρυσιών(Λεωνίδας Τασιούλης): Μητσόπουλος, Μπερσιάνης, Βαΐτσης, Στεφανής, Γαϊτανίδης, Μπακογιάννης(75’ Καναβός), Λιάπης(60’ Λάμπρου), Καραντάκης(65’ Μπουρίκος), Γιαντσίδης, Αρβανιτοζήσης Δ., Αρβανιτοζήσης Ι.

Ελευθεραί(Γιώργος Ζιάκας): Μπακαρός, Αντωνόπουλος, Καλαμπαλίκης(50’ Κατσιαβριάς), Μέκρας Χ., Σαράντης, Μέκρας Γ., Καραγιάννης, Ευαγγέλου, Ευστρατίου, Γκουντρουμπής(75’ Καβράκος), Καββαδίας.

Γιώργος Μητσιούλης