Βαθμολογία

Μείωσε την διαφορά η Ραχούλα

Η Δόξα Ραχούλας πέρασε από την έδρα της Προοδευτικής Βερδικούσιας με σκορ 3-1 και μείωσε την διαφορά από την προνομιούχο 3άδα στους 4 βαθμούς.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Μάκη Αλεξούδη, που πήρε το προβάδισμα μόλις στο 5' με τον Μηταλούλη που σκόραρε έπειτα από πάσα του Καζάνι.

Επιπλέον, στο πρώτο μέρος η Δόξα είχε κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Τέγο και Σταμουλάκη για να πετύχει περισσότερα τέρματα, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή με τον Δήμκο. Ωστόσο, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον σκορ στο 0-1.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 65' ο Αργυρακούλης μετά από πάσα του Τέγου διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων, ενώ στο 70' ο Σινάπαλος με σουτ εκτός περιοχής έβαλε και πάλι στον αγώνα την Προοδευτική. Ενδιάμεσα, στο 67' οι γηπεδούχοι είχαν μια ακόμη καλή ευκαιρία με τον Οικονόμου Ν.Γ.

Έτσι, ήρθε στο 78' ο Καζάνι με πολύ όμορφη ατομική ενέργεια να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο τελικό 1-3 και να βάλει "ταφόπλακα" στα όνειρα της ομάδας του Κώστα Μπακλαβά για κάτι καλύτερο σε αυτό το παιχνίδι.

Προοδευτική Βερδικούσιας: Βάγιος, Κατίνας (80' Κατσάνος), Βαρσάμης (65' Οικονόμου Ν. Γ.), Μούμος, Τζεβδαλής, Θάνος, Καρκατσέλας (70' Οικονόμου Ν.Α.), Σινάπαλος, Στατήρης, Δήμκος, Μιχαλές.

Δόξα Ραχούλας: Ξεσφύγγης, Τζανακούλης, Θεοχαρούλης Μ., Πιλτσούλης, Βλησαρούλης, Τάχος, Σταμουλάκης (80' Τσουμακίδης), Κυριάκος, Καζάνι, Τέγος (70' Βάσος), Μηταλούλης (58' Αργυρακούλης).

Διαιτητές: Κυρίτσης, Αναστασίου Γ., Κακάνης Ν.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης