Βαθμολογία

Τον πήρε από το χέρι ο Φούντας!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Φούντα που πέτυχε δύο γκολ, ο Αετός Αμυγδαλέας πέρασε από τον Τύρναβο επικρατώντας του Αστέρα με το ευρύ 1-4. Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι γηπεδούχοι.

Ο Φούντας άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 17' με πλασέ μέσα από την περιοχή για το 0-1, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά και έφτασε στην ισοφάριση στο 55', όταν ο Καραγκούνης Λευτέρης με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Τέρπο για το 1-1.

Η προσπάθεια των γηπεδούχων όμως έγινε πιο δύσκολη στο 60', όταν και έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Χαράλαμπος Καραγκούνης αποβλήθηκε για χτύπημα εκτός φάσης

Παρόλα αυτά οι κιτρινόμαυροι απείλησαν και πάλι στο 63', όταν και είχαν δοκάρι σε σουτ του Γαλάνη έξω από την περιοχή, ενώ στο δοκάρι σταμάτησε και στο 68' το σουτ του Γιώργου Μπαντή.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Τυρναβίτικη ομάδα στο 72', με τον Τέρπο να πραγματοποιεί εξαιρετική απόκρουση σε σουτ του Γιώργου Μπαντή.

Κάπου εκεί όμως η τύχη άρχισε να γέρνει προς την πλευρά του Αετού, ο οποίος πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 75' με τον Δημήτρη Σιούτα, ενώ στο 78' ο Βελετάνης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3.

Ο Αστέρας έχασε άλλον έναν παίκτη του στο 81', αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Καρατζούνης για έντονη διαμαρτυρία, αφήνοντας την ομάδα του με εννέα.

Το τελικό 1-4 για την ομάδα της Αμυγδαλέας διαμόρφωσε στο 90ο λεπτό ο Βασίλης Φούντας  μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Αστέρας Τυρνάβου (Σάκης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Αλ., Καρατζούνης, Καραγκούνης Χαρ., Καραγκούνης Δ., Τσακίρης Β. (72' Πάσσιος Ανδ.), Λάζος, Μπαντής Γ., Φουντούνας (65' Καραγκούνης Β.), Γαλάνης, Πάσσιος Β. (80' Καρακώστας), Καραγκούνης Ελ.

Αετός Αμυγδαλέας (Γιώργος Λιάπης): Τέρπος, Μαυρουδής Αντ. (60' Μοσχοβίτης), Ευαγγελούλης, Παπακωστούλης, Πολύζος Μ., Σιούτας Δ., Πολύζος Τ., Μαυρουδής Ι. (80' Γραμμένος), Σιούτας Δ., Βελατάνης (85' Μεμάι), Φούντας.

Διαιτητές: Δρυστέλλας Α., Πατέτσος Γ., Γούλας Ι.)

Αχιλλέας Ζαχαρούλης