Βαθμολογία

«Φυσούσε» στην Δολίχη

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη μέσα στην Δολίχη, πήρε η Συκέα, που κέρδισε τον Δολιχιακό με σκορ 1-2 και προσέθεσε ένα σημαντικό τρίποντο στην συγκομιδή της. Η φιλοξενούμενη ομάδα, κατάφερε να πετύχει δύο γκολ, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν απλά να μειώσουν, λίγο πριν λήξει το παιχνίδι.

Ο Μπέλτσιος άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους, όταν έκανε το 0-1. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες ευκαιρίες με τον Γκόγκουρα και τον Ράμμο, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν κυρίως με τους Ραπτοτάσιο, Παληγιάννη και Μόκα, με τον τελευταίο μάλιστα, να είναι και ο κορυφαίος για την ομάδα του Σπύρου Μούτσιου.

Τελικά, στο δεύτερο μέρος, η Συκέα «κλείδωσε» το αποτέλεσμα, όταν στο 65’ ο Ραπτοτάσιος έκανε το 0-2. Από εκεί και πέρα, ο Δολιχιακός κατάφερε να μειώσει με τον Παναγιώτου στο 86’, με το 1-2, να παραμένει μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Θεοδωράκης, Σαπάκος, Τριανταφύλλι, Κουτσογιάννης(70’ Μπέλτσιος), Ράμμος, Σουγλής Στ.(71’ Παπακωνσταντίνου Αθ.), Παναγιώτου, Σουγλής Ζ.(46’ Κατσιαμήτας), Σουγλής Κ., Γκόκουρας, Τσάτσος.

Συκέα(Σπύρος Μούτσιος): Τσούρης, Ντόκος, Καρατζιώλης, Τέλιος, Λάζος(46’ Βασιλόπουλος), Παλάσκας, Ραπτοτάσιος, Μόκας, Χασιώτης(78’ Ζιώζιας Δ.), Μπέλτσιος(55’ Τάχατος), Παληγιάννης.

Γιώργος Μητσιούλης