Βαθμολογία

Με ένα γκολ πήρε όλη την «Δόξα»

Ακόμα μια νίκη στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ, κατάφερε να πάρει η Δόξα Αργυροπουλίου, που αυτήν την αγωνιστική κέρδισε με σκορ 1-0 την ομάδα των Νέων Καρυών. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι πλέον βρίσκονται στην 3η θέση, ενώ το Αργυροπούλι, συνέχισε να ανεβαίνει, έχοντας πιάσει τους 20 βαθμούς.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν ήταν καθόλου καλό, με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Όπως φαινόταν από την αρχή, το παιχνίδι θα κρινόταν από το ποιος θα πετύχαινε ένα γκολ πρώτος, πράγμα που έγινε.

Το πρώτο μέρος τελείωσε ισόπαλο και χωρίς τέρματα, με τις δύο ομάδες να παν στα αποδυτήρια με σκορ 0-0. Τελικά, στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν. Συγκεκριμένα, στο 71ο λεπτό, ο Λιούμης έβγαλε μια σέντρα και ο Ζάχος έκανε το 1-0 για την Δόξα, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.

Δόξα Αργυροπουλίου(Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαχτσεβάνος, Λιούμης(89’ Σακελαρίου), Τσούτσας Β., Μεσημέρης, Μάρκου, Σκούπρας, Μπαχτσεβάνος, Τσιάγκος, Ζάχος(90’+1’ Βογιατζής), Ζιούστης, Δαούλας.

Νέες Καρυές(Νίκος Βλαχούλης): Ζεϊμπέκης, Καψαλός, Παπακωνσταντίνου, Σιδέρης, Αετόπουλος(46’ Περδίκης), Χίος, Πιστόλας, Κανάκης, Μανώλης(75’ Χατζής), Τσικρίκας, Παπαθανασίου.

Γιώργος Μητσιούλης