Βαθμολογία

Το έ(χ)ασε στο 90' και από δικό της κεφάλι

Στο 90ο λεπτό του αγώνα και με αυτογκόλ έχασε η Λάρισα 2012 την νίκη στον αγώνα της Νεάπολης με αντίπαλο τον τοπικό σύλλογο. Η ομάδα του Θοδωρή Στεργιάδη αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με αντίπαλο την αντίστοιχη του Γιάννη Μπαλοδήμου και έχασε την ευκαιρία να απομακρυνθεί περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά και καταγράφηκαν ελάχιστες καλές φάσεις. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο 21', όταν ο Παπαχρήστος δοκίμασε το πλασέ από το ύψος της περιοχής, με τον Ράπτη να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του, αλλά για καλή του τύχη εκείνη να φεύγει κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ δέκα λεπτά αργότερα. Ο Μάντζας εκτέλεσε ένα φάουλ από θέση λίγο δεξιά και ο Μπουχλαριώτης που ήταν στο τείχος έδιωξε την μπάλα με το χέρι, με συνέπεια ο διαιτητής της συνάντησης να καταλογίσει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βαγγέλης Σκέντζας, ο οποίος ευστόχησε και πέτυχε το 0-1.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο, ενώ και το δεύτερο απέκτησε ενδιαφέρον στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο.

Στο 74' λοιπόν, ο Παπαχρήστος έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και πλάσαρε με τον Ράπτη να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

Η Λάρισα 2012 έφτασε κοντά στο να καθαρίσει την υπόθεση νίκη στο 87', αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς το δυνατό βολέ του Δημήτρη Κίτσιου εκτός περιοχής βρήκε στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού και κατέληξε άουτ.

Έτσι, φτάσαμε στο 90ο λεπτό, όταν ο Ράπτης έκανε λανθασμένη έξοδο, ο Παπαχρήστος έκανε μια σέντρα-σουτ και ο Παναγιώτης Φλώρος στην προσπάθεια του να απομακρύνει, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για να διαμορφώσει το τελικό 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους παίκτες της Νεάπολης.

Νεάπολη (Γιάννης Μπαλοδήμος): Καραγιάννης, Κοτσίρας (46' Τασούλης), Καραπέτσας, Συγκούνας, Συμεωνίδης, Βράνας, Μπουχλαριώτης, Μπαμπαλιούτας (60' Νόκας), Παπαχρήστος, Σπανός (81' Μητσιάκος), Ζαφειράκης.

Λάρισα 2012 (Θοδωρής Στεργιάδης): Ράπτης, Φλώρος Ν., Τσιτσόπουλος, Σκέντζας Μ., Φλώρος Π., Δόνος, Κίτσιος Δ., Φλώρος Αντ. (75' Γκόλτσιος), Σκέντζας Ε. (80' Κίτσιος Π.), Μάντζας, Κοκόμπελης (64' Γεωργίου).

Διαιτητές: Σάρρος Φ., Θωμάς Δ., Βασιλός Α.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης