Βαθμολογία

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο Ομορφοχώρι

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, Δόξα Ομορφοχωρίου και Πλατύκαμπος έμειναν στο 0-0. Το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο αφού και οι δύο ομάδες είχαν κάποιες ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει κάποιο γκολ. Τελικά στο φινάλε οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό σε ένα ματς που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας.

Στο 13’ απειλητικό σουτ του Μαυρομάτη αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 20’ σέντρα του Τζαλαμπύρα, την κεφαλιά ο Ρουμελιώτης, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

Στο 46’ σουτ του Ρουμελιώτη, δύσκολα ο Παϊτέρης. Στο 65’ σουτ του Ρουμπιέ, η μπάλα πέρασε ξηστά από το δοκάρι. Στο 81’ σουτ του Βιλανάκη έξω από την μεγάλη περιοχή, πέρασε ξιστα από το κάθετο δοκάρι. Και στο 90’ ο Χριστουδούλου Ρ. έκανε το πλασέ και πρόλαβαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικού του Πλατυκάμπου.

Δόξα Ομορφοχωρίου: Ιορδανίδης, Καρβουνιάρης (80’ Ασίκογλου), Κουρούκας, Μωραϊτης, Σκέντζας, Τζαλαμπύρας, Πασχαλίδης (57’ Τζίμουλας), Ρουμελιώτης, Χριστοδούλου Σ. (70’ Χριστοδούλου Ρ.), Χριστοδούλου Κ., Βιλανάκης.

ΠΑΕ Δήμου Πλατυκαμπου: Παϊτέρης, Μπάμης, Χαρταλάμης, Αργυρούλης, Καραχάλιος, Λαβαντσιώτης (74’ Καμπουρογιάννης), Φώτος, Μαυρομάτης, Παπαστεργίου, Δίμτσας (55’ Ζάχος), Ρουμπιές.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουρδής Κ., Καραμπούλας Θ., Γκαρέλης Κ.

Νίκος Λυτροσυγκούνης