Βαθμολογία

Ήταν να μην αρχίσει...

Για εξήντα λεπτά άντεξε στην πίεση του Απόλλωνα η Ακαδημία Τυρνάβου, από τον οποίο και δέχθηκε πέντε τέρματα μέσα σε ένα 20λεπτο, φεύγοντας με άδεια χέρια από το γήπεδο της Φιλιππούπολης. Ήταν μια ακόμη σημαντική νίκη για την λαρισινή ομάδα, η οποία θα παρακολουθήσει χωρίς άγχος την αυριανή εξέλιξη των αγώνων της Α'1.

Ο Απόλλωνας ήταν αυτός που πίεζε ασφυκτικά και έχανε τις ευκαιρίες από την αρχή του αγώνα, όμως η Ακαδημία ήταν απειλητική σε κάποιες αντεπιθέσεις στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να είχε πάρει το προβάδισμα στο 12', όταν το σουτ του Κατσαρού- Βέρρου από καλή θέση πέρασε λίγο άουτ.

Κάτι ανάλογο πήγε να γίνει και στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 58', όταν ο Φαρμάκας μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το δυνατό σουτ του Παπαχατζή.

Κάπου εκεί όμως ξεκίνησε το ξέσπασμα των γηπεδούχων, οι οποίοι βρήκαν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα για πρώτη φορά στο 60' με γκολ του Κολοβού, ενώ στο 65' και στο 70', ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας, Βαγγέλης Χαρούλης με δύο δικά του τέρματα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 75ο λεπτό με δύο τέρματα του Νάτση, ο οποίος σκόραρε στο 75' και στο 80' για το τελικό 5-0.

Αξίζει να τονίσουμε ότι ο Απόλλωνας είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες με τους Ιωαννίδη, Κολοβό και Χαρούλη για να πετύχει και περισσότερα τέρματα.

Απόλλων Λάρισας: Φαρμάκας, Σιάρκος, Ορλάντο, Εμμανουήλ, Ευσταθιάδης, Σούλι (50' Παππάς), Νάτσης, Χαρούλης, Κολοβός, Αντωνόπουλος (70' Σκάκος), Ιωαννίδης (60' Τσιακάρας).

Ακαδημία Τυρνάβου: Βλιώρας (76' Σέρρα), Γκάτσος, Κατσαρός-Βέρρος, Μεζίνι, Τσίτσα, Παπαχατζής Β., Στάμου (81' Δουζένης), Κουσάνας (50' Ζυγογιάννης), Καραδήμος, Μπάκος, Παπαδόπουλος.

Διαιτητές: Κυρίτσης Δ., Λυτροσυγκούνης Θ., Αθανασούλας Λ.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης