Βαθμολογία

Κεραμάρης: «Δεν συμφώνησα να φύγω από το Καλοχώρι»

Ο Γιώργος Κεραμάρης, αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Καλοχωρίου, μετά και την ανακοίνωση της ομάδας για την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του ο ίδιος υποστήριξε πως από την ομάδα εκδιώχτηκε και πως σε καμιά περίπτωση η λύση της συνεργασίας δεν ήταν κοινή συναινέσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Δεν συμφώνησα σε καμιά περίπτωση να φύγω από το Καλοχώρι. Από την ομάδα διώχτηκα, χωρίς καμιά προειδοποίηση το προηγούμενο χρονικό διάστημα, για το αν δεν έκανα κάτι καλά. Μετά από αρκετά χρόνια αποχής από την προπονητική, θέλησα να συνεχίσω, καθώς πείστηκα πως βρήκα μια ομάδα που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο, με ποιοτικούς παίκτες και διοίκηση χαμηλών τόνων. Δυστυχώς, διαψεύστηκα.

Μόνο τα αποτελέσματα τους ενδιέφεραν και όχι η πραγματική αξία, μολονότι οι αντίπαλοι μας αναγνώριζαν πως ήμασταν μια από τις πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας. Υπήρχε ένα πρόβλημα στο γκολ και στο τελείωμα των ευκαιριών, αλλά θα λυνόταν και αυτό σιγά-σιγά με την δουλειά. Ο προπονητής, δεν είναι μπράβος για να ασκεί πειθαρχία. Τους κανόνες τους θέτει η διοίκηση. Ο προπονητής δουλεύει και προσπαθεί να περάσει την πειθαρχία που χρειάζεται, αλλά θα πρέπει να έχει συνοδοιπόρο του την διοίκηση και όχι οι διοικούντες να είναι απλοί θεατές.  

Παρ’ όλα αυτά, επειδή λέω πάντα την αλήθεια, ευχαριστώ την Αναγέννηση Καλοχωρίου για την συνεργασία αυτήν, που θα μου μείνει “αξέχαστη”. Τους εύχομαι να κερδίζουν όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα, με σκορ 10-0».

Γιώργος Μητσιούλης