Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (3ος όμιλος): Καρδιοχτύπησε το Νέο Περιβόλι στην Κρήνη!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη – Χρήστος Γκατζούλης

Η κορυφή παραμένει η ίδια με το Νέο Περιβόλι μετά τη νίκη του μέσα στην Κρήνη να έχει 19 βαθμούς, στην δεύτερη θέση πέρασε η Βαμβακού μετά τη νίκη της μέσα στον Άγιο Γεώργιο, την 3η θέση μοιράζονται η Χαραυγή με την Δόξα Υπέρειας έχοντας ένα ματς λιγότερο με 14 βαθμούς, την 4η θέση κατέχουν το Μαυροβούνι που κέρδισε τον Σταυραετό και ο Άρης Διλόφου ο οποίος ήρθε ισόπαλος με τον Άρη Χαράς έχοντας 11 βαθμούς και οι δύο.

Την 5η θέση έχουν ο Άρης Χαράς και ο Άγιος Γεώργιος με 10 βαθμούς, την 6η θέση έχει η Ζωοδόχος Πηγή με 6 βαθμούς μετά τη νίκη της μέσα στην Ακαδημία Πλίτση, την 6η θέση έχει ο Σταυραετός Σταυρού με 2 βαθμούς και στις δύο τελευταίες θέσεις είναι η Κρήνη με 1 βαθμό και η Ακαδημία Πλίτση που έχει αρνητικό πρόσημο.

Άρης Χαράς - Άρης Διλόφου Φαρσάλων 1-1

Ένα καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Άρη Χαράς ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Άρη Διλόφου. Πολύ νωρίς στο 5’ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Παπανικολάου να κάνει το σουτ μετά από ασίστ του Κόντη ανοίγοντας το σκορ (1-0). Στο 15’ ο Μαρβαντάϊ Γκένι έκανε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ. Για τους φιλοξενούμενους στο 30’ ο Σουλιώτης Β. πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-1. Στην επανάληψη το παιχνίδι κύλησε μέχρι το 85’ χωρίς φάσεις εκεί ο Παπανικολάου έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ και στο 87’ για τον Άρη Χαράς με τον Ανυφαντή να αστοχεί.

Άρης Χαράς: Κατσιούλης, Μπόγκας, Παπαϊωάννου, Σπανός, Μαρβαντάϊ Γκένι, Μαρβαντάϊ Τζέϊμς, Παπανικολάου, Φυτιλής, Καλτσογιάννης (45’ Ζαπανιώτης), Αϋφαντής, Κόντης.

Άρης Διλόφου Φαρσάλων: Φουστάνας Χ., Σουλιώτης Ν., Μπανιάς Ν., Αϋφαντής, Σουλιώτης Β., Τσιαμπαλής, Φουστάνας Γ., Ιορδανίδης, Τσούλης, Ρεντινόπουλος, Τορμούσογλου.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραμούστος Α., Κοντοβασίλης Ν., Θωμάς Δ.


Νίκη Κρήνης - Αστέρας Νέου Περιβολίου 1-2

Το Νέο Περιβόλι άνοιξε νωρίς το σκορ στο 7’ μέσα στην Κρήνη όταν ο Τζέκας «έκλεψε» την μπάλα από αντίπαλο αμυντικό έκανε το σουτ και άνοιξε το σκορ (0-1). Λίγο νωρίτερα στο 4’ ο Θεοχαρόπουλος για την Κρήνη πήρε την μπαλιά από τον Καραγιάννη έκανε το σουτ απέκρουσε ο Ματσακούλης. Στο 5’ έκανε διπλό πλασέ ο Τζέκας για τους φιλοξενούμενους απέκρουσε ο Πουλαράκης.

Στο 28’ η Κρήνη έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Όταν εκτέλεσε φάουλ ο Καραλευθέρης απέκρουσε ο Ματσακούλης με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι, πήρε το ριμπάουντ ο Θεοχαρόπουλος και έκανε το 1-1. Στο 30’ το Νέο Περιβόλι είχε δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζέκα. Από εκεί και πέρα στο 65’ ο Ματσακούλης για τους φιλοξενούμενους αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και την θέση του κάτω από την εστία πήρε ο Νάρης.

Στο 55’ η Κρήνη είχε ένα σουτ του Μαργαριτόπουλου από πλάγια θέση και η μπάλα πέρασε άουτ και στο 65’ πάλι σουτ του ίδιου με την μπάλα να την αποκρούει ο Νάρης. Φτάσαμε στο 80’ όπου εκεί μετά από σουτ του Σκλαβενίτη απέκρουσε σθεναρά ο Πουλαράκης και ο Μαμαλούδης σε κενή εστία έκανε το 1-2. Στο 85’ τελευταία φάση για τους φιλοξενούμενους με τον Σκλαβενίτη να κάνει το σουτ αλλά η μπάλα δεν του έκανε ξανά το χατίρι.

Νίκη Κρήνης: Πουλαράκης, Καραστέργιος, Κεχαγιάς, Καραλευθέρης, Νταφόπουλος Β., Ζησόπουλος, Μακρυγιάννης (87’ λ.τ. Μπούρας), Λεμονής Γ. (52’ Αγγελακόπουλος Β.). Θεοχαρόπουλος, Καραγιάννης (74’ Τσαρδάκας), Μαργαριτόπουλος.

Αστέρας Νέου Περιβολίου: Ματσακούλης, Αργύρης, Μπαλαντζάρας, Χρόνης, Τσουμπέκας, Δηκακόπουλος, Λιντέρης, Κόκκινος, Μαμαλούδης, Διάλας (70’ Παπανικολάου).  

Διαιτητική τριπλέτα: Σκέτος Τ., Καλέμι Ο., Ντελέζος Θ.


Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων - Ατρόμητος Βαμβακούς 0-2

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε γκολ μόνο λιγοστές φάσεις και για τις δύο ομάδες. Στο 15’ από κόρνερ του Λούκουτου για τους φιλοξενούμενους η μπάλα πέρασε από όλους έφτασε στον Γκόβαρη ο οποίος δεν μπόρεσε να την βρει και να την στείλει στα δίχτυα. Στο 25’ ύστερα από φάουλ του Αζά, έκανε το σουτ ο Γκόβαρης απέκρουσε ο Γούσιας. Στο ίδιο λεπτό για τον Άγιο Γεώργιο ο Κουκουτής έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Η καλή ευκαιρία για τον Άγιο Γεώργιο ήταν στο 33’ όταν το φάουλ που εκτέλεσε ο Καραχάλιος πήρε στο παραθυράκι και το έβγαλε ο Ζέας με υπερένταση. Στο 35’ η Βαμβακού μετά από κόρνερ του Αζά πήρε την κεφαλιά πρώτα ο Καραγιάννης και ύστερα ο Ιακωβάκης και έστειλαν την μπάλα άουτ.

Η Βαμβακού πίεσε στην επανάληψη και στο 55’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ 0-1 όταν ο Αζάς μπήκε από πλάγια, σέντραρε η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού δόθηκε πέναλτι το οποίο έκανε γκολ ο Ιακωβάκης.

Στο 60’ ύστερα από σέντρα του Λούκουτου πήρε την κεφαλιά ο Γκόβαρης απέκρουσε ο Γούσιας. Στο 65’ ο Άγιος Γεώργιος αντέδρασε με σουτ του Καραχάλιου και ο αμυντικός έδιωξε πάνω στην γραμμή. Στο 70’ ο Αζάς εξήχθηκε μέσα στην μικρή περιοχή έδωσε στον Καραγιάννη και αυτός έκανε το 0-2. Στο 80’ φάουλ του Αζά πέρασε λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 90’ απευθείας κόκκινη στον Αρσενόπουλου Βαγγέλη για διαμαρτυρία.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων: Γούσιας, Καρνάβας, Τζιλήρας, Τατσιαρής, Κίτσιος, Κουκουτής, Καραλόπουλος (20’ λ.τ. Δημακόπουλος), Μαμαλούδης, Τσάτσος, Καραχάλιος, Πάνος (60’ Τρίγκας).

Ατρόμητος Βαμβακούς: Ζέας, Γκούνης, Γκόβαρης, Φλώρος, Μορφογιάννης, Παπαγεωργίου, Λούκουτος, Αζάς, Καραγιάννης, Ιακωβάκης (85’ Αρσενόπουλος Βαγγέλης), Αρσενόπουλος Βασίλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμαντής Χ., Παπαχατζής Α., Νικολάου Α.

*Επόμενη αγωνιστική (8η) για τον 3ο όμιλο μετά από 15 μέρες, εκτός του αγώνα Χαραυγή – Δόξα Υπέρειας που θα ορίσει ημερομηνία η ΕΠΣΛ τις επόμενες ημέρες μιας και δεν έγινε την περασμένη Κυριακή λόγω κολλήματος του υπαλλήλου του δήμου που έχει την ευθύνη του Θεσσαλικού.