Βαθμολογία

Η Ζωοδόχος Πηγή πέρασε από το «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης»

Σε αναμέτρηση που διεξήχθη το Σάββατο το μεσημέρι στο γήπεδο «Κουκουλίτσιου – Μουσιάρη», για τον 3ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ, η Ζωοδόχος Πηγή κατάφερε με δύο γκολ να περάσει από την Ακαδημία Πλίτση.

Το παιχνίδι ήταν καλό, με την ομάδα της Ακαδημίας να μην μπορεί να βρει τα πατήματά της και τη συνοχή, μία φάση στο πρώτο μέρος για τους γηπεδούχους με τον Καραγκούνη στο 15’ ο οποίος έσπασε την μπάλα στον Πλίτση, στην μικρή περιοχή αλλά αυτός δεν μπόρεσε να σουτάρει.

Για την Ζωοδόχο Πηγή στο 35’ από σέντρα του Ζιάρκα το σουτ εξ επαφής στην κίνηση από τον Μελανό ο οποίος έκανε το 0-1. Στο 40’ ο Κακάμης από πλάγια έσπασε τη μπάλα στον Τανό αλλά αυτός δεν μπόρεσε να ευστοχήσει. Για τους φιλοξενούμενους στο 43’ ο Μελανός έστειλε το σουτ πάνω από το δοκάρι.

Στην επανάληψη είχαμε δύο φάσεις ακόμη για τους νικητές και ένα γκολ. Στο 73’ το σουτ του Κανατούλα πέρασε λίγο άουτ, στο 80’ ωραίο σουτ του Αγγελουσόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 84’ παράλληλη σέντρα του Αγγελουσόπουλου Β., στη θέση του πέναλτι πήρε ο Δημητρόπουλος και έκανε το 0-2.

Ακαδημία Πλίτση: Λιάκος, Σελήνης, Λόης, Γεράκης, Μπράτσας (70’ Μπομπότης), Κωστομητσόπουλος (60’ Κατσαβός), Κακάμης, Πλίτσης, Δανιλούδης, Καραγκούνης, Τανός (65’ Γκρέτσης).

Ζωοδόχος Πηγή: Τσιάρας, Τσιάμπας, Φαρασαλής (65’ Μπύρρος), Αποστολίδης, Μπανιάς, Μελανός (75’ Δημητρόπουλος), Κανατούλας, Ζιάρκας, Αγγελουσόπουλος Β., Αγγελουσόπουλος Χ., Χριστοδουλόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος Α., Παπαχατζής Α., Χατζάκης Ε.

Βάσω Γκατζούλη