Βαθμολογία

Αυτό κι αν ήταν ανατροπή

Ο Φαλανιακός κατάφερε να περάσει μέσα από την Μελιβοία, επικρατώντας του τοπικού Φιλοκτήτη με σκορ 2-4 για το Κύπελλο Ερασιτεχνών του Νομού μας, ωστόσο για να τα καταφέρει, χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή και να πάει το παιχνίδι στην παράταση, μιας και αρχικά βρέθηκε να χάνει με σκορ 2-0.

Ο Γκόλαντας άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό για την ομάδα της Μελιβοίας, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Ντούμος έκανε το 2-0. Ο Φαλανιακός απάντησε στο 38’ με τον Αλεξανδρή, που μείωσε σε 2-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους, ενώ ο Βαρσάμης είχε και δοκάρι στο 43ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Φεραίου Γιαννακού, κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι, όταν στο 50ο λεπτό ο Βαρσάμης έκανε το 2-2. Στην παράταση, ο Αλατάς έκανε την ανατροπή, βάζοντας μπροστά τον Φαλανιακό με 2-3 στο 97ο λεπτό, ενώ στο 110’ ο Βαρσάμης διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Τέλος, να σημειωθεί ότι από την πλευρά του Φαλανιακού, η νίκη-πρόκριση αφιερώνεται στον γενικό αρχηγό της ομάδας, Στέλιο Αμανατίδη και στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Στέργιο Παζώλη.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας(Αποστόλης Έξαρχος): Μπαταβάνης, Λιάκος, Πενίκης, Πλατσάς, Κατσιάνος, Παπαηλίας, Γεωργούλας, Γκόλαντας(110’ Πασιάς Δ.), Ντούμος(78’ Γκιουρσάνης), Γκουντάρας Η.(110’ Γκουντάρας Ν.), Πασιάς Π.

Φαλανιακός(Φεραίος Γιαννακός): Πουτσιάκας, Φατούρας, Χριστιανίδης, Πανταζής Γ., Βαρσάμης, Λιλολάρι, Παπαγεωργίου, Παζώλης, Αλατάς(98’ Κόκκινος λ.τ.), Αλεξανδρής(105’ Πανταζής Θ.), Ιγγλέζος.

Γιώργος Μητσιούλης