Βαθμολογία

Πήρε τον βαθμό στις καθυστερήσεις

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ποσειδώνα Λάρισας και τον Όλυμπο Αιγάνης, που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής, για τον 1ο Όμιλο της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Λάρισας, αν και προηγήθηκε στο σκορ, δεν κατάφερε να το κρατήσει, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και να φύγουν έχοντας τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το παιχνίδι, ανάμεσα στις δύο ομάδες, δεν ήταν καλό με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ενώ υπήρχαν και αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, με την μπάλα να παίζεται κυρίως στο κέντρο. Από την άλλη, δεν έλειψαν και τα λάθη από τις δύο ομάδες.

Στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης δεν είχαμε κάτι το αξιοσημείωτο, ενώ στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 55ο λεπτό ο Τσίκος με ατομική ενέργεια άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, κάνοντας το 1-0. Από εκεί και πέρα, το κακό ποδόσφαιρο συνεχίστηκε, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά.

Έτσι, φτάσαμε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Παζάρας εκμεταλλεύτηκε λάθος αντίπαλου αμυντικού, βρέθηκε απέναντι από τον Ράγια και τον κέρδισε, κάνοντας το 1-1 και χαρίζοντας τουλάχιστον τον πόντο της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Ποσειδώνας: Ράγιας, Δαούλας, Καλφούντζος, Ζιώγας, Ανδρέου, Σμυρλής, Λόης(73’ Ευαγγέλου), Τέλιος, Κατσάπας(22’ Τσίκος), Παπαποστόλου, Αγγελάκης.

Όλυμπος Αιγάνης: Παναγιωτόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Χριστοδούλου, Ζάχος Μ., Ριζάκης, Ζάχος Δ., Μπουλάρι(62’ Βουγιούκας), Περόι, Ζαφείρης(58’ Περκέτσι), Παζάρας, Χλωρός.

Γιώργος Μητσιούλης