Βαθμολογία

Στο ίδιο τέμπο η Χαραυγή!

Η ομάδα της Χαραυγής συνέχισε με νίκη το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο του Θεσσαλικού επικρατώντας αυτή τη φορά της Ζωοδόχου Πηγής με σκορ 1-0 για τον 3ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 74’ ο έμπειρος Δημήτρης Παππάς. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μέτριο χωρίς μεγάλες φάσεις, με την ομάδα της Χαραυγής να «πατάει γκάζι» στην επανάληψη μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες και να πετύχει ένα γκολ που ήταν τελικά και αυτό που έκρινε το ματς. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και έτσι στο φινάλε ηττήθηκαν.

Στο 15’ πολύ καλό σουτ του Πετράκη Δ., δύσκολα ο κίπερ σε κόρνερ. Ένα λεπτό μετά φάουλ του Λάτα, η μπάλα δίπλα από την εστία. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49’ κόρνερ ο Λαχανάς Λ, κεφαλιά ο Παππάς δύσκολα ο κίπερ. Στο 52’ ο Λαχανάς Λ. έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 62’ τετ α τετ ο Παππάς, εντυπωσιακά έδιωξε ξανά ο τερματοφύλακας.

Στο 74’ ο Τσανάς εκτέλεσε το φάουλ, με προβολή ο Παππάς έκανε το 1-0. Τρία λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φέρουν το ματς στα ίσα, όταν ο Ζιάρκος πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Ράϊδος είπε όχι. Στο 78’ μακρινό σουτ του Πετράκη Δ. η μπάλα λίγο άουτ. Αξίζει να αναφέρουμε πως στο 88’ ο Μπαμπλέκος για τους φιλοξενούμενους αποχώρησε από το ματς αφού τραυματίστηκε και έτσι η Ζωοδόχος Πηγή ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες.

Χαραυγή: Ράϊδος, Ζυγούρης, Περιτογιάννης, Λιάπης, Τσανάς, Γκουτζαμπασούλης (46’ Μακρής), Λάτα (55’ Πετράκης Ν.), Παππάς, Βαρσάμης, Πετρακης Δ., Λαχανάς Λ. (80’ Λαχανάς Γ.).

Ζωοδόχος Πηγή: Τσάρας, Πιτσόπουλος, Κανατούλας, Χριστοδουλόπουλος, Μπαμπλέκος, Αποστολίδης, Μπανιάς, Αγγελουσόπουλος, Τσιάμης (82’ Τσάρας), Ζιάρκος, Μελανός (65’ Βαρσάμης).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουρδής Κ., Τσατσαρώνης Κ., Καλέμι Ο.