Βαθμολογία

«Άλωσε» την Ελασσόνα ο Δολιχιακός

Μεγάλη νίκη κατάφερε να πάρει ο Δολιχιακός, που κέρδισε με σκορ 1-2 μέσα στο γήπεδο της Ελασσόνας τον Π.Ο.Ε., που πλέον βλέπει την πρωτιά του στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία να κινδυνεύει και περιμένει να δει τι θα κάνει αύριο η ομάδα του Πλατυκάμπου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν κυρίως με τους Γκόγκουρα και Κώστα Σουγλή. Τελικά, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 30ο λεπτό, όταν ο Κώστας Σουγλής έκανε μια προσωπική ενέργεια, βρήκε τον Γκόγκουρα και αυτός έγραψε το 0-1. Παρ’ όλα αυτά η χαρά δεν κράτησε πολύ για την ομάδα της Δολίχης, καθώς δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με απευθείας φάουλ του Σισμανίδη. Οι παίκτες του Κώστα Καζάκη παρ’ όλα αυτά κατάφεραν να πετύχουν κι άλλο τέρμα στο πρώτο μέρος, όταν στο 44ο λεπτό ο Κώστας Σουγλής κατάφερε να κάνει το 1-2 με πλασέ.

Στο δεύτερο μέρος, δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι, με εξαίρεση ένα σουτ του Δημήτρη Ματούλα, που κατέληξε στο δοκάρι, στο 68ο λεπτό για τους γηπεδούχους. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Δολιχιακός τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Θεοδωράκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα και την θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε για το υπόλοιπο του αγώνα ο Ράμμος.

Π.Ο.Ε.(Θανάσης Γκανδρής): Γκουτζουρέλας, Περτζιόνι, Νταμπώσης, Μπούσιας, Καζάκης, Σισμανίδης, Ντούφας(80’ Ζιάκος), Γκαμπέτας, Καραμάνος, Ματούλας, Λόλας(60’ Τζήκας).

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Θεοδωράκης, Μπέλτσιος, Σαπάκος, Νούσιας, Τριανταφύλλι(85’ Κατσιαμήτας), Σουγλής Στ., Παναγιώτου, Σουγλής Κ., Ζιάκος(60’ Καϊμακάμης), Γκόγκουρας(70’ Ράμμος), Τσάτσος.

Γιώργος Μητσιούλης