Βαθμολογία

Γ' ΕΠΣΛ (2ος Όμιλος): Παίρνει την εκδίκηση της η Αστραπή Δελερίων!

Μετά την περσινή καταστροφική σεζόν και τον υποβιβασμό από την Β', η Αστραπή Δελερίων παίρνει την εκδίκηση της μέσω της πορείας της στην Γ' ΕΠΣΛ. Η ομάδα του Βασίλη Γιοβανόπουλου έχει ξεκινήσει ιδανικά με 2/2 νίκες και 13(!) γκολ ενεργητικό και αυτή τη φορά διέλυσε την νεοσύστατη ομάδα της Ολυμπιάδας με σκορ 7-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Ελμάζι που είχε πετύχει χατ-τρικ πριν καν συμπληρωθούν 20 λεπτά αγώνα και έδωσε πολύ γρήγορα το προβάδισμα με 3-0 στην ομάδα του.

Η Αστραπή πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της σκορ να είναι στο 4-0, αφού στο 25' ο Ντιντόκας είχε πετύχει το πρώτο του προσωπικό γκολ στο παιχνίδι. Και λέμε το πρώτο γιατί στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 60' πέτυχε και δεύτερο για το 5-0.

Στο 70' ο Σουλιώτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0, ενώ το τελικό 7-0 πέτυχε ο Καρράς που έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ..

Αστραπή Δελερίων: Κοκoλάρας, Γκαμπέτας (70΄Μπάρμπης), Καρράς, Σουλιώτης, Ντιντόκας Χ., Γκατζούλης, Ραψανιώτης, Βασιλειάδης, Πετρίκης, Ελμάζι, Ντιντόκας Γ.

Κοιλάδα - Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου 2-0

Την πρώτη της νίκη στον 2ο Όμιλο της Γ' ΕΠΣΛ πέτυχε η ομάδα της Κοιλάδας, που επιβλήθηκε του Γεωργάκη Ολύμπιου Λιβαδίου με σκορ 2-0 εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ ανώτεροι στο πρώτο μέρος που πέτυχαν και τα δύο γκολ, ενώ έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν και περισσότερα.

Το σκορ για την ομάδα του Βαγγέλη Μάνου άνοιξε στο 28' ο Σαρούδης Δ., που είχε περάσει αλλαγή τρία λεπτά νωρίτερα με συρτό σουτ, μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Αρβανίτη. Ενώ στο 35', ο Καζάνι με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπούρη διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Γεωργάκη Ολύμπιου ρίσκαραν και έπαιξαν σκληρά προκειμένου να διεκδικήσουν το γκολ που θα τους ξαναέβαζε στο ματς. Το γκολ αυτό δεν ήρθε ποτέ και μάλιστα το Λιβάδι τελείωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες, λόγω αποβολών.

Κοιλάδα (Βαγγέλης Μάνος): Τσιτουρτζής, Μπαρμπούτης, Σαρούδης Α., Τσαδήμος, Ανδρεάκης Ι., Μπούρης, Γουγουλούλης (25' Σαρούδης Δ.), Αβραμούλης, Καζάνι, Ζησόπουλος (58' Χατζημπύρος), Αρβανίτης (80' Μπελιαλής).

Κεραυνός Δρυμού-Χυρετιακός Δομένικου: 5-2

Πάρτι έκανε ο Κεραυνός Δρυμού στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Χυρετιακό Δομένικου, καθώς τον συνέτριψε με 5-2. Ο Κεραυνός είχε σε μεγάλη μέρα τον Γκαντούνα Γ. που πέτυχε χατ-τρικ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15' με σουτ του Γκαντούνα Βασ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 25'ανέλαβε δράση ο Γκαντούνας Γ., ο οποίος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 2-0.

Το Δομένικο μπήκε ξανά στον αγώνα στο 30', όταν ο Σανίδας με σουτ εκτός περιοχής μείωσε σε 2-1, όμως στο 35' και πάλι ο Γκαντούνας Γ. με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε και πάλι αέρα δύο τερμάτων στον Δρυμό.

Στο 40' ο Γκαντούνας Θ. με μακρινό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1, ενώ στο 60' ο Γκαντούνας Γ. πέτυχε χατ-τρικ για το 5-1.

Το μόνο που κατάφερε τελικά το Δομένικο ήταν να μειώσει στο τελικό 5-2 στο 75', με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Σανίδα με σουτ μέσα από την περιοχή.

Κεραυνός Δρυμού: Αρσένης Δ.Α., Ζιώγας Ευ., Αρσένης Δ.Η., Γκαντούνας Β., Ζιώγας Στ., Ζιάρρας Βασ., Κουσιώρας Θαν. (46' Αρσένης Βασ.), Γκαντούνας Θ., Ζιώγας Δημ. ( 75' Ζαρκαβής Ν.), Γκαντούνας Γ., Αρσένης Δημ.

Χυρετιακός Δομένικου: Τσέτσιλας, Δαλώσης, Καραγκούνης, Μαρογιάννης (80' Τσιαντούλας), Φούντας, Κυπαρίσσης, Τσιανάκας, Τσικούρας Π., Τσικούρας Ζ. (65' Τσούτσος Ν.), Σανίδας (80' Κότιλης), Αλιαπούλιος.

Ελπίς Μεσοχωρίου-Προμηθέας 5-1

Κανένα περιθώριο αντίδρασης δεν άφησε η Ελπίς Μεσοχωρίου στην πολύ νεανική ομάδα του Προμηθέα, την οποία και συνέτριψε με 5-1 εντός έδρας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 33' με τον Σαμαρά, ενώ στο 36' ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Μεσοχώρι ανέβασε ρυθμούς και πέτυχε άλλα τρία τέρματα. Αρχικά, στο 48' ο Γκαραβέλης πέτυχε το 3-0, ενώ στο 56' ο Φακίτσας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Η Ελπίς έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της με τον Γκαραβέλη να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 5-0.

Το γκολ της τιμής για τον Προμηθέα σημείωσε στο 78' ο Σιαπάκος, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 5-1.

Ελπίς Μεσοχωρίου: Πατσιτός Δ., Πατσιτός Θ. (55' Χαράλαμπος), Φράντζας Ρ., Μούσιος Φ., Μούσιος Ζ., Μπαλιάφας Δ., Φακίτσας Σ., Γκαραβέλης, Αλιπρασίτης Μ., Λιούρας (65' Καλογιάννης), Σαμαράς.

Εθνικός Ολύμπου-Νίκη Μιχαήλ 0-2

Την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΛ πέτυχε η νεοσύστατη ομάδα της Νίκης Μιχαήλ, που πέρασε με νίκη 2-0 από την έδρα του Εθνικού Ολύμπου.

Ο Γραβάνης στο 55' με σουτ στην κίνηση, έπειτα από σέντρα του Αθανασόπουλου άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, που είχαν και δοκάρι στο 60' σε σέντρα - σουτ του Σαπουνά Γ.

Το τελικό 0-2 με το οποίο η Νίκη σφράγισε την νίκη της, πέτυχε και πάλι ο Γραβάνης μετά από ασίστ του Τζιαμαλή.

Νίκη Μιχαήλ: Βασιλειάδης, Κωνστανταρίδης (70' Σαπουνάς Ν.), Σαπουνάς Γ., Κατσαρός, Ραπτόπουλος, Αγγελακόπουλος (30' λ.τ. Τζιαμαλής), Μπατζογιάννης, Κωφός, Λαζάρου, Γραβάνης, Μάρκιν (46' Αθανασόπουλος).

Μύτικας Καλυβίων-Πελασγιώτιδα 0-4

"Αέρας" πέρασε η Πελασγιώτιδα από τα Καλύβια, που συνέτριψε τον τοπικό Μύτικα με 4-0, σκορ που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Αναστασίου που βρέθηκε σε μεγάλη μέρα άνοιξε το σκορ στο 7' με απευθείας φάουλ για την "Πέλα", ενώ στο 15' ο Γελαλής με κεφαλιά έκανε το 0-2.

Στο 25' και πάλι ο Αναστασίου με σουτ εκτός περιοχής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, ενώ το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 33' ο Δόλγυρας. Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι φιλοξενούμενοι έριξαν τον ρυθμόο, ενώ στο 70' είχαν δοκάρι σε σουτ του Αναστασίου, που λίγο έλειψε να πετύχει χατ-τρικ.

ΑΟ Πελασγιώτιδα: Γούπος, Κουτίνας, Τέλιος, Θύμιος, Γρηγοριάδης, Γελαλής, Μότσι (70' Μαροσούλης), Δόλγυρας, Αναστασίου, Κιός (75' Τσέλα), Ντάφης (60' Τεκέδης).