Βαθμολογία

Το Καλοχώρι «φρέναρε» τον Π.Ο.Ε.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι ο πρωτοπόρος Π.Ο.Ε. με την Αναγέννηση Καλοχωρίου. Τελικό σκορ 1-1 με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με πέναλτι και στη συνέχεια να ισοφαρίζουν οι γηπεδούχοι. Το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις όμως μόλις από ένα γκολ από την κάθε ομάδα. Αξίζει να αναφέρουμε πως το Καλοχώρι έμεινε με δέκα παίκτες από το 50’ αφού ο Σαμαράς δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 12’ το Καλοχώρι με τον Γαρυφαλλόπουλο έστειλε την μπάλα σε κενή εστία δίπλα από το δοκάρι. Στο 15’ σουτ του Γκαμπέτα απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 20’ σουτ του Ματούλα απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στο 25’ κέρδισε πέναλτι ο Σαμπάνης το εκτέλεσε ο Γαρυφαλλόπουλος που έκανε το 0-1. Στο 30’ ο ίδιος παίκτες έχασε τετ α τετ σε σουτ που έκανε αφού απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 38’ σουτ του Γκαμπέτα απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 42’ σουτ ο Τζήκας από πλάγια θέση απέκρουσε ξανά ο τερματοφύλακας. Στο 44’ ο Γαρυφαλλόπουλος ολιγώρησε να εκτελέσει το σουτ και έτσι χάθηκε η ευκαιρία. Στο 55’ σουτ διαγώνιο του Καζάκη έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 1-1.

Στο 60’ και 70’ σουτ του Γκαμπέτα απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 65’ σουτ του Καραμάνου απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Δέκα λεπτά μετά νέο σουτ του Μπούσια η μπάλα ξυστά πέρασε από το δοκάρι. Στο 80’ ο Ματούλας ωραίο σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας, στην επόμενη φάση για το Καλοχώρι ο Γαρυφαλλόπουλος έκανε ντρίπλα, δεν πρόλαβε την μπάλα και έτσι χάθηκε μοναδική ευκαιρία. Και η τελευταία φάση στο 85’ για τον Π.Ο.Ε. με ωραίο σουτ του Ντούφα έστειλε την μπάλα άουτ.   

Π.Ο.Ε.: Γκουτζουρέλας, Περτζιόνι, Νταμπώζης (50’ λ.τ. Παπαδήμος), Μπούσιας, Καζάκης, Σισμανίδης (65’ λ.τ. Μπαργιάννης), Ντούφας, Γκαμπέτας, Καραμάνος, Ματούλας, Τζήκας.

Αναγέννηση Καλοχωρίου: Μαρδάνης, Σαμαράς, Μάρκου Β., Βενέτης, Έξαρχος, Σαϊτης, Σπυρόπουλος, Μπούνα, Σαμπάνης (80’ λ.τ. Παπαγιάννης), Τσιαντούλης, Γαρυφαλλόπουλος (85’ λ.τ. Καραϊσκος – 90’ Μάρκου Κ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος Α., Στεργίου Γ., Ευστρατίου Ε.)

Βάσω Γκατζούλη