Βαθμολογία

No Μπέλτσιος, nο party!

Την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η ομάδα της Συκέας, που επικράτησε εντός έδρας της Νεάπολης με σκορ 3-1, με τον Σπύρο Μπέλτσιο να έρχεται από τον πάγκο και να δίνει την λύση στην ομάδα του. Ο ικανότατος επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο 20' λόγω τραυματισμού του Καραλή και πέντε λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Η Νεάπολη είχε σχεδόν έτοιμη απάντηση, αφού δέκα λεπτά αργότερα, στο 35' ο Παπαχρήστος από μπαλιά Ευαγγέλου ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 40' ο Παπαχρήστος έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει και το προβάδισμα στην ομάδα του, καθώς αστόχησε σε τετ-α-τετ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Συκέα στο προσκήνιο και 55' και πάλι ο Μπέλτσιος με απευθείας φάουλ αυτή τη φορά από τα 25 μέτρα, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Συκέα.

Στο 65' ο Παπαχρήστος έχασε ένα ακόμη τετ-α-τετ και την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, ενώ στο 70' ο Νόκας με απευθείας χτύπημα φάουλ σημάδεψε το δοκάρι του Τσούρη.

Και αφού η Νεάπολη δεν μπορούσε να ισοφαρίσει, ήρθε στο 72' ο Μόκας μετά από ωραίο ομαδικό συνδυασμό και ιδανικό τελείωμα να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε 3-1 και να κάνει την προσπάθεια των φιλοξενούμενων να μοιάζει με "βουνό".

Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Δημήτρη Μπουκουβάλα βγήκε μπροστά για να πιέσει για ένα γκολ, με συνέπεια η Συκέα να βγάζει γρήγορες αντεπιθέσεις και να έχει 6(!) χαμένα τετ-α-τετ. Δύο με τον Μπέλτσιο, δύο με τον Παληγιάννη και άλλα δύο με τον Ραπτοτάσιο. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και η Συκέα πανηγύρισε την νίκη.

Οι συνθέσεις

ΑΟ Συκέας (Σπύρος Μούτσιος):  Τσούρης, Ντόκος, Καρατζιώλης Χρ., Παλάσκας, Λάζος, Μόκας, Ραπτοτάσιος, Καρατζιώλης Λ. (75' Βασιλόπουλος), Καραλής (20' λ.τ. Μπέλτσιος (88' Ζιώζιας Δ.), Κουζιώνης, Παληγιάννης.

Νεάπολη Λάρισας (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Μπατζιόλας, Βράνας, Συγγούνας, Ευαγγέλου, Συμεωνίδης, Τασιούλης, Μπουχλαριώτης (60' Μητσιάκος), Σπανός (75' Μπαμπαλιούτας), Ζαφειράκης, Νόκας (75' Κότσιρας), Παπαχρήστος.

Διαιτητές: Κυρίτσης Δ., Διαμάντης Θ., Χήτος Ν.