Βαθμολογία

Ανεβαίνει ο Απόλλωνας...

Ο Απόλλων Λάρισας "πέρασε" από την έδρα των Νέων Καρυών με σκορ 0-2 και την έπιασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στην Α'1 μαζί με την Δόξα Ραχούλας.

Η πρώτη αξιόλογη φάση στο ματς καταγράφηκε στο 35' για τους γηπεδούχους, όταν από γύρισμα του Σιδέρη από δεξιά, ο Κουσιάς πρόλαβε την τελευταία στιγμή στην έξοδο τον Τσικρίκα.

Ο Απόλλωνας απάντησε στις ευκαιρίες στο 40', όταν μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών του Γιάννη Μάγγου, ο Κολοβός σέντραρε και ο Μπόντε έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από καλή θέση.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τρεις ακόμη καλές στιγμές πριν το ημίχρονο. Αρχικά με δύο σουτ Αντωνόπουλου τα οποία μπλόκαρε ο Ζεϊμπέκης και με ένα σουτ του Χαρούλη που έφυγε λίγο άουτ.

Στην πρώτη πολύ καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος, ο Απόλλωνας κατάφερε να σκοράρει. Στο 60' λοιπόν, έπειρα από φάουλ του Αντωνόπουλου ο Εμμανουήλ έπιασε την κεφαλιά, ο Ζεϊμπέκης απέκρουσε και στην επαναφορά και πάλι ο Εμμανουήλ κατάφερε αυτή τη φορά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Οι Νέες Καρυές έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 75', όταν από γύρισμα του Σιδέρη από δεξιά, ο Παπαθανασίου με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Και αφού οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να ισοφαρίσουν, ήρθε στο 82'  ο Μπόντε με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Αντωνόπουλου να σφραγίσει την νίκη του Απόλλωνα για το τελικό 0-2.

Οι συνθέσεις

Νέες Καρυές (Νίκος Βλαχούλης): Ζεϊμπέκης, Καψαλός, Παπακωνσταντίνου, Πιστόλας, Καραγιάννης, Περδίκης (65' Χατζής), Σιδέρης, Μανώλης (75' Αετόπουλος), Τσικρίκας (43' Νίκα), Παπαθανασίου, Κανάκης.

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Κουσιάς, Γεωργατζιάς, Σάλα, Εμμανουήλ, Νάτσης, Τσιακάρας, Χαρούλης (80' Ιωαννίδης), Ευσταθιάδης, Κολοβός (70' Τανάιας), Αντωνόπουλος, Μπόντε (88' Σιάρκος).

Διαιτητές: Μαστοροδήμος Χ., Αναστασίου Γ., Γιάντσης Δ.