Βαθμολογία

Δύο γκολ και ακόμα ψηλότερα το Αργυροπούλι

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε η Δόξα Αργυροπουλίου, που επικράτησε στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» της Λάρισας 2012 με σκορ 0-2 και κατάφερε να ανέβει ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν ήταν καλό και δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες, ωστόσο η ομάδα του Αργυροπουλίου κατάφερε να εκμεταλλευτείς τις αδυναμίες των αντιπάλων της, να πετύχει δύο γκολ και να πάρει το τρίποντο της νίκης.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, στο 28ο λεπτό, όταν ο Κίτσιος από δεξιά βρήκε με όμορφη μπαλιά τον Δημόπουλο, που μόνος του απέναντι στον Μπαχτσιβάνο, δεν κατάφερε να σκοράρει και έστειλε την μπάλα άουτ. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, όταν στο 38’ ο Ζάχος έκλεψε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, βρήκε με ωραία μπαλιά τον Αλέξη Τσούτσα και αυτός έκανε το 0-1.

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι περιορίστηκε στο κέντρο, με τις δύο ομάδες να μην παρουσιάζουν κάτι το αξιόλογο μέχρι και τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα το Αργυροπούλι πέτυχε και δεύτερο γκολ, όταν ο Ζιούστης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το τελικό 0-2, με τον διαιτητή να σφυρίζει την λήξη της αναμέτρησης αμέσως μετά.

Λάρισα 2012(Θοδωρής Στεργιάδης): Παπαζήσης, Αγγελόπουλος, Γεωργίου(61’ Σκέντζας Ε.), Σκέντζας Π.Δ.(46’ Γκόλτσιος), Φλώρος Π., Δόνος, Κίτσιος, Φλώρος Α., Δημόπουλος, Μάντζας, Τσιτσόπουλος.

Δόξα Αργυροπουλίου(Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Α/Α, Τσούτσας Β., Ζιούστης, Μεσημέρης, Μάρκου, Σκούπρας(67’ Δαούλας), Κόκκορας(90’ Κερκένης), Μπαχτσιβάνος Α/Χ, Τσιάγκος, Λιούμης(32’ Ζάχος), Τσούτσας Α.

Διαιτητής: Αγγελούλης Βοηθοί: Κοτούμπας, Λυτροσυγκούνης.

Γιώργος Μητσιούλης