Βαθμολογία

Εμφατική 5άρα από τον Πλατύκαμπο!

O Πλατύκαμπος επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Α'1 και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, αφού διέλυσε εντός έδρας την Προοδευτική Βερδικούσιας με το βαρύ 5-1. Οι παίκτες του Βαγγέλη Στεφανή ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήραν δίκαια την νίκη.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10', όταν μετά από γέμισμα του Μαυρομάτη ο Δαούλας έκανε κακή εκτίμηση και ο Φώτος έγραψε το 1-0.

Μόλις στο 15' η ΠΑΕΔ διπλασίασε τα τέρματα της με γκολ του Αργυρούλη έπειτα από εντυπωσιακή προσπάθεια του Λαβαντσιώτη.

Το 3-0 έγινε στο 40', όταν ο Παπαστεργίου έβγαλε κάθετη πάσα για τον Μαυρομάτη και εκείνος έκανε ιδανικό τελείωμα.

Ο Πλατύκαμπος κατάφερε να πετύχει και τέταρτο γκολ πριν πάει στα αποδυτήρια , αφού στο 43' ο Σεΐζης με δυνατό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Η Βερδικούσια κατάφερε να μειώσει στο 45' με το γκολ του Καφφέ μετά από ωραίο γύρισμα του Συνάπαλου για το 4-1.

Το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε στο 80ο λεπτό, όταν ο Ρουμπιές έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς και τελείωσε μόνος του την φάση για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Με αυτή τη νίκη ο Πλατύκαμπος βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΟΕ.

Οι συνθέσεις

ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου (Βαγγέλης Στεφανής): Παϊτέρης, Μπάμης, Χαρταλάμης, Καμπουρογιάννης (68′ Ζάχος), Αργυρούλης, Καραχάλιος, Σεΐζης, Λαβαντσιώτης, Φώτος, Μαυρομάτης, Παπαστεργίου (56′ Ρουμπιές).

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας, Κατίνας, Στατήρης, Μούμος, Μιχαλές, Καρκατσέλας Σ. (46′ Θάνος Ιωαν.), Καφφές, Συνάπαλος, Θάνος Θ. (46′ Οικονόμου Ν. Γ.), Δήμκος, Οικονόμου Ν. Α.(78′ Καρκατσέλας Ν.)

Διαιτητές: Γρηγοριάδης Α., Πατέτσος Γ., Αθανασούλας Λ.