Βαθμολογία

«Δοξάστηκε» με ένα γκολ

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Δόξα Ομορφοχωρίου, για να πάρει την νίκη με σκορ 0-1 μέσα στο γήπεδο «Ζέρμα-Γαλάτου» του Τυρνάβου, απέναντι στην Ακαδημία. Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο δεύτερο και μετά το γκολ που δέχθηκαν, η απόδοση τους έπεσε κατακόρυφα με αποτέλεσμα να γνωρίσουν ακόμα μια ήττα.

Η Ακαδημία Τυρνάβου, απείλησε πρώτη στο 3ο λεπτό, με τον Στάμου να στέλνει την μπάλα άουτ. Στο 14’ είχαν ακόμα μια καλή στιγμή με τον Μπάκο να σουτάρει και αυτός άουτ, ενώ είχαν και οριζόντιο δοκάρι με τον Παπαδόπουλο στο 33ο λεπτό του αγώνα. Τελικά, το πρώτο μέρος τελείωσε ισόπαλο και χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος, το Ομορφοχώρι κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 60ο λεπτό, όταν ο Χριστοδούλου Στέλιος εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Σκέντζας με κεφαλιά έγραψε το 0-1. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν καθόλου την αντίπαλη εστία, με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει ως είχε και η Δόξα να πάρει το τρίποντο της νίκης.

Ακαδημία Τυρνάβου(Νίκος Κεχαγιάς): Κόκκας, Ντόκος(77’ Παπαγεωργίου), Τσίτσα, Κοντοβασίλης, Δασκαλόπουλος, Χαρισούλης, Στάμου, Παπαδόπουλος(46’ Καραδήμος), Ζυγογιάννης(80’ Βόραδας), Πάκος, Σπυρόπουλος.