Βαθμολογία

Συναρπαστική νίκη δια ποδός Καζάνι!

Στο συναρπαστικότερο ίσως παιχνίδι του πρωταθλήματος μέχρι τώρα, η Δόξα Ραχούλας επικράτησε εντός έδρας του Αστέρα Τυρνάβου με το "γεμάτο" 3-2 χάρη σε γκολ του Γκέρσι Καζάνι στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο πολύ γρήγορος ρυθμός σε όλο το 90λεπτο, τα πέντε γκολ και τα τέσσερα δοκάρια ήταν τα στοιχεία που χαρακτήρισαν το ματς.

Ο Αστέρας μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 5' απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί. Γιώργος Μπαντής και Γαλάνης συνδυάστηκαν ωραία, ο Γκαραγκούνης έκανε το σουτ, αλλά ο Ξεσφύγκης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 7' οι κιτρινόμαυροι άνοιξαν το σκορ μετά από φάση διαρκείας. Ο Κώστας Τσακίρης εκτέλεσε συρτά ένα κόρνερ, ο Γιώργος Μπαντής έπιασε ένα γεμάτο πλασέ με την μπάλα να πηγαίνει στον σύνδεσμο των δοκών και στην επαναφορά ο Γαλάνης πέτυχε το 0-1.

Η Δόξα Ραχούλας άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να αντιδρά μετά το πρώτο 15λεπτο. Στο 19' ο Καζάνι προσπάθησε να απειλήσει με ένα διαγώνιο σουτ για λογαριασμό της Δόξας, όμως ο Μπαντής έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ.

Η ομάδα του Μάκη Αλεξούδη είχε δοκάρι στο 22' με τον Αργυρακούλη, ενώ η πίεση των κιτρινόμαυρων απέδωσε καρπούς στο 28', όταν Σταμουλάκης μετά από κεφαλιά - πάσα του Διαμάντη ισοφάρισε σε 1-1. Η φάση είχε ξεκινήσει από εκτέλεση φάουλ του Τάχου.

Στο 32' ένα φάουλ του Τάχου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπαντή, ενώ στο 38' ο Αστέρας έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ, αλλά η κεφαλιά που έπιασε από πολύ κοντά ο Γκαραγκούνης Σ. έπειτα από σέντρα του Γ. Μπαντή πέρασε παράλληλα από την εστία.

Στο 45' η Δόξα κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. Ο Τέγος εκτέλεσε ένα φάουλ από θέση λίγο δεξιά, οι παίκτες του Αστέρα προσπάθησαν αποτυχημένα να παίξουν τεχνητό οφσάιντ, ο Σταμουλάκης ολομόναχος με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Μηταλούλης στην επαναφορά έκανε το 2-1. Για την συγκεκριμένη φάση διαμαρτυρήθηκε έντονα ολόκληρη η αποστολή του Αστέρα, καθώς θεώρησαν ότι  Σταμουλάκης ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση και έχασε αρκετές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά. Στο 54' ο Ξεσφύγκης απομάκρυνε σε κόρνερ την τρομερή εκτέλεση φάουλ του Μπαντή από το κέντρο, ενώ στο 60' ο Ανδρέας Πάσιος αστόχησε σε κενή ουσιαστικά εστία.

Στο 67' η ομάδα του Θανάση Παπακωνσταντίνου έφτασε και πάλι μια ανάσα από την ισοφάριση, αλλά το φάουλ του Γιώργου Μπαντή από πολύ πλάγια σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

Ο Αστέρας έφτασε τελικά στην ισοφάριση στο 82', όταν από εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Μπαντή, ο Κώστας Τσακίρης έπιασε την κεφαλιά και ο Γαλάνης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ισοφάρισε σε 2-2.

Οι γηπεδούχοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία του λέξη, αφού στο 90'+3' ο Καζάνι με πλασέ από την μικρή περιοχή από υποδειγματική σέντρα του Τζανάκα που είχε περάσει αλλαγή διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Οι συνθέσεις

Δόξα Ραχούλας (Μάκης Αλεξούδης): Ξεσφύγκης, Σαμψάρης, Θεοχαρούλης Μ., Θεοχαρούλης Α.,  Διαμάντης, Τάχος, Σταμουλάκης, Τέγος, Αργυρακούλης, Καζάνι, Μηταλούλης (59' Κουμπόλι).

Αστέρας Τυρνάβου (Θανάσης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Α., Φουντούνας, Γκαραγκούνης Χρυσ., Καρατζιούνης, Γκαραγκούνης Ε. (55' Πάσιος Ανδ.), Γκαραγκούνης Χαρ., Γαλάνης, Τσακίρης Χ. (60' Πάσος), Γκαραγκούνης Σ., Μπαντής Γ., Τσακίρης Κ.

Διαιτητές: Σάρρος Φ., Καραμπούλας Θ., Σουλιώτης Ν.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης