Βαθμολογία

Γ' ΕΠΣΛ (1ος Όμιλος): Ικανοποιητική πρεμιέρα

Αρκετές ισοπαλίες-Το σκορ της αγωνιστικής στο Στόμιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Μητσιούλης

«Ολύμπια» νίκη για την Αιγάνη

Ο νεανικός Όλυμπος Αιγάνης, κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας καθώς κέρδισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την ομάδα της Ελάφου με σκορ 3-1 και κατέκτησε έτσι το πρώτο τρίποντο για την φετινή χρονιά.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και με την συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου, ο Γιούλι Περόι άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους. Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν, χάνοντας ευκαιρίες με τους Πανταζή και Αναγνώστου, ωστόσο η ομάδα της Αιγάνης ήταν αυτήν που κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα.

Συγκεκριμένα, στο 60’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ο Θοδωρής Ριζάκης έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους, για να μειώσουν λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι με τον Στόβα σε 2-1. Από εκεί και πέρα, τα νιάτα της Αιγάνης συνέχισαν την κυριαρχία τους στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν και σε τρίτο γκολ, όταν ο Δημήτρης Παζάρας διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 85ο λεπτό.

Όλυμπος Αιγάνης: Παναγιωτόπουλος, Βουγιούκας, Ριζάκης Θ., Ριζάκης Γ., Τερκέτσι, Παζάρας, Χλωρός Β., Χατζής(50’ Γεωργούλας Η.), Περόι, Πουρλιώτης, Χλωρός Κ.

Έλαφος: Κοσμάς, Τζήκας, Πανταζής, Αναγνώστου(80’ Μάνδαλος), Χριστοδούλου Ευθ., Γινάτης(60’ Στόβα), Ζήσης, Δέλλας, Ζυγογιώργος, Γουργιώτης, Σφέτσος.

 

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο Ζάππειο

Ισόπαλη και με σκορ 2-2 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ακαδημία Ολύμπικ και την Λάρισα ’88 στην πρεμιέρα του 1ου Ομίλου της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και έμειναν στο ισόπαλο αυτό αποτέλεσμα έχοντας μοιραστεί από έναν βαθμό.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 30ο λεπτό, ενώ λίγο νωρίτερα είχαν χάσει και πέναλτι. Η Λάρισα ’88 έχασε δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει, μία στο 41ο λεπτό και μία με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Τελικά, το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 55’ όταν ο Κωνσταντίνου Γ., με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν και κεφάλι στο σκορ, όταν στο 63ο λεπτό Ντάμαλης με σουτ έκανε το 1-2. Παρ’ όλα αυτά η ανατροπή δεν κράτησε για την ομάδα της Λάρισας, μιας και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Λάρισα ’88: Γαρυφαλλόπουλος, Ναστούδης, Σπυρόπουλος, Σδράλης, Διαμαντής, Μπουφίκος(60’ Ζάχος), Σελήνης, Παγουλάτος(35’ Κωνσταντίνου Γ.), Τσάτος(80’ Καψάλης), Ντάμαλης, Κωνσταντίνου Β.

 

Με νίκη ξεκίνησε την ιστορία του

Εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-3 κατάφερε να πάρει η νεοσύστατη ομάδα του Ορφέα Λάρισας, αφού κέρδισε με αυτό το σκορ μέσα στην Αμυγδαλή την τοπική Δόξα και έτσι κατάφερε να πάρει με το «καλημέρα» το πρώτο τρίποντο στην ιστορία του.

Η ομάδα της Λάρισας, μπήκε από νωρίς ορεξάτη και άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό με τον Αγγέλη να γράφει το 0-1. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 28’ με τον Τσολιά να ισοφαρίζει σε 1-1, ωστόσο στο 40’ και πάλι ο Ορφέας μπήκε μπροστά, όταν ο Καρβουνάρης έκανε το 1-2, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Ο Τσολιάς έδωσε και πάλι την λύση στην ομάδα της Αμυγδαλής, όταν στο 60’ έκανε το 2-2, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να «αποδράσουν» με το τρίποντο, αφού στο 85’ ο Νεχαλιώτης διαμόρφωσε το τελικό 2-3. Επιπλέον, να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες είχαν κι από ένα δοκάρι, οι γηπεδούχοι στο 25’ με τον Καματέρη και οι φιλοξενούμενοι στο 70’ με τον Μπουτίνα.

Τέλος, η ομάδα του Ορφέα, θα ήθελε να ευχαριστήσει την Δόξα Αμυγδαλής για τον τρόπο παιχνιδιού της, αλλά και για την φιλοξενία, ενώ υπόσχεται να ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο.

Δόξα Αμυγδαλής: Μανώλας, Χατζησάββας, Νάκας, Τσεκούρας, Ανδρέου, Μπραχελίκα, Καματέρης(60’ Γαλάνης), Στεφανούλης, Τσολιάς, Ντίνας(73’ Ντάφος), Μπικιώτης.

Ορφέας: Νότας Β., Οικονόμου, Καρβουνάρης, Καϊάρας, Παπαδημητρίου, Αγγέλης, Φαρμάκης(88’ Ιωαννίδης), Νότας Κ.(88’ Καραβάκας), Λίκας, Μπουτίνας, Νεχαλιώτης.

 

Κονσέρτο για πολυβόλα στο Στόμιο

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα έκανε ο Θερμαϊκός Στομίου στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, μιας και «διέλυσε» στην πρεμιέρα τον Αετό Αετολόφου με σκορ 8-1. Το σκορ, δεν σηκώνει περαιτέρω αναλύσεις, μιας και οι γηπεδούχοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι της αναμέτρησης.

Ο χορός των γκολ άρχισε μόλις στο 8ο λεπτό, όταν ο Κώστας Αλβανός έκανε το 1-0. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής, διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα αλλά και αυτά της ομάδας του τρία λεπτά αργότερα κάνοντας το 2-0, ενώ στο 13’ ο Χρήστος Βλούχος εδραίωσε την νίκη για την ομάδα του σημειώνοντας το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν να κάνουν, ήταν να μειώσουν στο 35’ σε 3-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος, ο Θερμαϊκός συνέχισε την επιθετική του πρωτοβουλία και έτσι στο 47’ ο Κώστας Αλβανός πέτυχε το 4-1, σημειώνοντας παράλληλα και χατ-τρικ, ενώ στο 54’ ο Κώστας Ταπατάς ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 5-1. Το 6-1 έγινε στο 60’ από τον Γιάννη Τσιάρα, για να ακολουθήσει στο 70’ ο Διονύσης Τσιάρας, που έκανε το 7-1. Το τελικό 8-1, διαμόρφωσε ο Γιάννης Τσιάρας με δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 84ο λεπτό του αγώνα.

Θερμαϊκός Στομίου: Φωτίου, Τοπαλής Α., Τοπαλής Μ., Καρέτζος, Θεοδώρου, Ταπατάς Κ., Οικονόμου, Ρίζος, Βλούχος, Τσιάρας Δ., Αλβανός Κ.

Έπαιξαν και οι: Πολύζος, Τσιάρας Ι., Αλβανός Σ.

 

Χωρίς νικητή το παιχνίδι στην Ελάτεια

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση που έγινε στην Ελάτεια, ανάμεσα στην γηπεδούχο Φλόγα Ευαγγελισμού και τον Μελιβοιακό, για τον 1ο Όμιλο της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν στο 25ο λεπτό με τον Κίκε να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του, ενώ στην συνέχεια έχασαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα τέρματα.

Τελικά, η ομάδα του Μελιβοιακού κατάφερε να ισοφαρίσει στο 37ο λεπτό με τις δύο ομάδες να παν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πίεσαν περισσότερο για να πετύχουν κάποιο γκολ, ωστόσο ο τερματοφύλακας του Ευαγγελισμού, Γιακουβής ήταν σταθερός στις αποκρούσεις του και κράτησε το ισόπαλο σκορ για την ομάδα του.

Φλόγα Ευαγγελισμού: Γιακουβής, Καούνας, Γιακουβής Θ., Τσιάκος, Παππάς, Κίκε, Διαμαντάκης(70’ Μουστάκας), Κορδέλας, Παπαθανασίου(82’ Σακελλάρης), Καραΐσκος(65’ Ζήκος), Ντέλιος.

*Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από την αναμέτρηση της Φλόγας Ευαγγελισμού κόντρα στον Μελιβοιακό (1-1).