Βαθμολογία

Μην το πείτε ούτε του παπά!!!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος) ο Εθνικός Ολύμπου! Συγκεκριμένα σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Θεσσαλικού το Σάββατο το απόγευμα επικράτησε με σκορ 0-1 της Πελασγιώτιδας και έκανε ντεμπούτο με το δεξί.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό με την Πελασγιώτιδα να προσπαθεί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα να σημειώσει κάποιο γκολ, χωρίς όμως στο φινάλε να τα καταφέρνει. Η νεανική ομάδα του Γιώργου Χατζή έκανε ότι μπορούσε σε όλο το 90λεπτο αλλά κάπου στην τελική προσπάθεια δεν τα κατάφερε.

Από την άλλη ο Εθνικός που πρόεδρο έχει τον πατήρ Ιωάννη Κατσάρα (είναι και ο παπάς του χωριού) κατάφερε να φτάσει τη νίκη και να πάρει ψυχολογία για τη συνέχεια. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 66’. Ο Συμεωνίδης έκανε την κάθετη μπαλιά και ο Ζήσαρος Ρ. με ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Η ομάδα του Εθνικού Ολύμπου προσπάθησε να κρατήσει το μηδέν σε όλη την διάρκεια του ματς, πράγμα που κατέφερε παίζοντας πολύ καλά στην άμυνα και προσπαθούσε να «χτυπήσει» τον αντίπαλο στις αντεπιθέσεις. Κάτι τέτοιο έγινε στο 66’ και στο τέλος τα χαμόγελα παικτών και του προέδρου που έδινε και οδηγίες μάλιστα έδιναν και έπαιρναν!

Χαρακτηριστική ήταν και η ατάκα του τερματοφύλακα του Εθνικού που στο τέλος αγκάλιασε σφιχτά τον πατήρ Ιωάννη λέγοντάς του: Μην το πείτε ούτε παπά!

Στο τέλος δέχθηκαν με χαρά να φωτογραφηθούν όλοι μαζί για το athleticlarissa.gr και εμείς με την σειρά μας τους ευχόμαστε τα καλύτερα!

Πελασγιώτιδα: Γούπος, Κουτίνας Τέλιος, Γρηγοριάδης, Θήμιος, Γελαλής, Μότσης, Δόλγηρας (51’ Τσέλα), Τσεκέδης (46’ Κουτσάκης), Κιός, Ντάφης.

Εθνικός Ολύμπου: Γκουτζουρέλας, Πεχλιβανίδης Π., Κωνσταντινίδης Σ. (88’ Γαλανός), Γαλανός Σ. (77’ Πάτσης), Τσανουσίδης, Πουρουτίδης, Κόντος, Πεχλιβανίδης Β., Ζήσαρος Ρ., Ζήσαρος Θ. (58’ Συμεωνίδης Ρ.), Μπουμπουνάρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουρδής Κ., Θωμάς Δ., Παλαμίδας Ν.