Βαθμολογία

Κέρδισε και «αναγεννήθηκε»

Επιτέλους νίκη για την ομάδα του Καλοχωρίου, που κατάφερε να κερδίσει με σκορ 3-1 τον Δολιχιακό και να πάρει έτσι το πρώτος της τρίποντο στο πρωτάθλημα. Υπενθυμίζουμε, ότι η ομάδα του Γιώργου Κεραμάρη μέχρι στιγμής είχε δύο ισοπαλίες και μία ήττα και με την νίκη αυτήν έφτασε τους 5 βαθμούς μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι από ότι φαίνεται πρέπει να το ήθελαν πολύ αυτό το αποτέλεσμα, μιας και από την αρχή του παιχνιδιού μπήκαν πιέζοντας και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 15ο λεπτό του αγώνα με τον Σαμπάνη.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο ίδιος παίκτης έκανε δύο τόσο τα προσωπικά, όσο και τα τέρματα της ομάδας του, αφού κέρδισε τον Λικάι και έγραψε το 2-0, δίνοντας έτσι ένα ασφαλές προβάδισμα στην Αναγέννηση.

Στο 40ο λεπτό, ήρθε το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Καλοχωρίου, αφού ο Γαρυφαλλόπουλος σημείωσε το 3-0 κι εδραίωσε την νίκη. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες με τους Μπούνα, Σαμπάνη και Γαρυφαλλόπουλο.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Δολιχιακός, ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 53’ όταν ο Τσάτσος με κεφαλιά-πάσα βρήκε τον Στέφανο Σουγλή που κατάφερε να σκοράρει. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Δολιχιακός τελείωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της ομάδα, Λικάι και την θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Σαπάκος.

Αναγέννηση Καλοχωρίου(Γιώργος Κεραμάρης): Μαρδάνης, Σαμαράς, Μάρκου Β., Λίτσιος, Έξαρχος, Σαΐτης, Βενέτης, Σπυρόπουλος, Τσιαντούλης(46’ Μπούνα), Σαμπάνης, Γαρυφαλλόπουλος(72’ Παιδής).

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Λικάι, Μπέλτσιος(68’ Κουτσογιάννης), Σαπάκος, Τριανταφύλλι, Κατσιαμήτας(67’ Καϊμακάμης), Παναγιώτου, Σουγλής Στ., Σκάντζος(46’ Τσάτσος), Σουγλής Ζ., Γκόγκουρας, Σουγλής Κ.

Γιώργος Μητσιούλης