Βαθμολογία

Έφυγε με το τρίποντο

Νίκη κατάφερε να πάρει ο Κίσσαβος Συκουρίου μέσα στο γήπεδο της Ανάβρας κόντρα στην τοπική Προοδευτική με σκορ 0-1 και να κατακτήσει έτσι ακόμα ένα τρίποντο στο πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και είχαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες να πάρουν προβάδισμα στα πρώτα λεπτά. Συγκεκριμένα, στο 5’ ο Ραμάι βγήκε τετ-α-τετ με τον Μαλλιόπουλο, αλλά αυτός απέκρουσε, ενώ στο 10’ ο Ριζούλης όντας στην αντίπαλη περιοχή, δεν έκανε καλό κοντρόλ με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι αμυντικοί να διώξουν την μπάλα. Στο 18’ ο Γάκης δοκίμασε ένα καλό σουτ, το οποίο όμως κατέληξε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για μια φάση στο 16ο λεπτό, καθώς θεωρούν ότι δεν δόθηκε πέναλτι στον Κώτσια, παρ’ όλα αυτά στην συνέχεια ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να προηγηθούν στο 45’ με τον Πικούλη, που έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος, ευκαιρίες υπήρχαν και για τις δύο ομάδες. Στο 77’ ο σκόρερ Πικούλης είχε και δοκάρι, ενώ ένα λεπτό αργότερα ένα σουτ του Κώτσια Ν., απέκρουσε ο Αθανασόπουλος. Στο 82’ είχαμε μια περίεργη φάση με τον Γάκη να πιάνει μια κεφαλιά, την μπάλα να χτυπάει στην γραμμή του τέρματος και στην συνέχεια να απομακρύνεται, ενώ στο 90’ σουτ του Αλεξανδρίδη απέκρουσε ο Αθανασόπουλος.

Τέλος, η ομάδα της Ανάβρας θα ήθελε να δώσει συγχαρητήρια στην διαιτησία για το πολύ καλό παιχνίδι που έκανε, ενώ από την άλλη ο προπονητής του Συκουρίου, Κώστας Κουτσούκης που πέρυσι ήταν στην Ανάβρα θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της Προοδευτικής, αλλά και τους φιλάθλους του χωριού για την φιλοξενία τους.

Προοδευτική Ανάβρας(Άρης Πατσής): Αθανασόπουλος, Γεωργοβίτσας(60’ Κουρμπάτι λ.τ.), Μαλλιάρας(46’ Ανδρώνης λ.τ.), Κατσούλης, Τριανταφύλλου, Κορδαλής, Γάκης, Ριζούλης, Μπουζώνας(40’ Σαπουνάς λ.τ.), Σχοινάς, Ραμάι.

Κίσσαβος Συκουρίου(Κώστας Κουτσούκης): Μαλλιόπουλος, Κώτσιας Αντ.(60’ Βαρσάμης), Κάτσας, Γκανάτσιος, Τόπης(53’ Καραποστόλης λ.τ.), Νεμπεγλέρας, Κορδέλας, Θεμελής, Αλεξανδρίδης, Πικούλης(87’ Τζιούρας), Κώτσιας Ν.

Γιώργος Μητσιούλης