Βαθμολογία

Μοιρασμένο παι(Χ)νίδι

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Προοδευτική Βερδικούσιας και τον Αετό Αμυγδαλέας, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις, σε ένα παιχνίδι που ήταν μοιρασμένο και στις δύο πλευρές.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και έχασαν ευκαιρίες κυρίως με τους Ευαγγελούλη, Μαυρουδή και Σιούτα Δημήτρη του Βασιλείου. Τελικά, στο 49’ ο Ευαγγελούλης έγραψε το 0-1 για την ομάδα του Κώστα Τσότσου. Από εκεί και πέρα, η Αμυγδαλέα έχασε κι άλλες ευκαιρίες με τους Μοσχοβίτη και Γιάννη Μαυρουδή, ενώ στο 60’ η Βερδικούσια είχε οριζόντιο δοκάρι έπειτα από μακρινό σουτ του Δήμκου.

Τελικά, ο Στατήρης στο 75’ ήταν αυτός πέτυχε το γκολ με ένα μακρινό σουτ, γράφοντας το 1-1 και χαρίζοντας στην γηπεδούχο ομάδα τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Προοδευτική Βερδικούσιας(Κώστας Μπακλαβάς): Βάιος, Κατίνας, Στατήρης, Μούμος, Μιχαλές, Καρκατσέλας(75’ Θάνος Ι.), Καφφές, Σινάπαλος, Θάνος Θ.(83’ Νυχτερίδας), Δήμκος, Οικονόμου Ν/Α(55’ Οικονόμου Ν/Γ).

Αετός Αμυγδαλέας(Κώστας Τσότσος): Παπαϊωάννου, Μεμάι, Παπακωστούλης, Σιούτας Δ/Σ, Πολύζος Απ., Μαυρουδής Αντ., Μητράκας(70’ Ανδριανόπουλος), Ευαγγελούλης, Μαυρουδής Ι., Μοσχοβίτης, Σιούτας Δ/Β.

Γιώργος Μητσιούλης