Βαθμολογία

Ηρωική έξοδος με Παπαθανασίου!

Με ένα γκολ του Παπαθανασίου στο τέλος του πρώτου μέρους, οι Νέες Καρυές έφυγαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Νεάπολη επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 1-0.

Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό ποιοτικά, ειδικά στο πρώτο μέρος. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς καταγράφηκε στο 23' σε μια κεφαλιά του Καψαλού που αστόχησε σε κενή εστία μετά από κόρνερ του Τσικρίκα.

Η επόμενη καλή φάση ήταν και το γκολ για τους φιλοξενούμενους, με τον Παπαθανασίου να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από πολύ κοντινή απόσταση, έπειτα από σέντρα του Τσικρίκα.

Στο δεύτερο μέρος η Νεάπολη πίεζε για να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης και έχασε πολλές ευκαιρίες με πιο χαρακτηριστικές αυτές των Νόκα και Παπαχρήστου που αστόχησαν από πολύ κοντά.

Η ομάδα του Νίκου Βλαχούλη προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η Νεάπολη έπαιζε πολύ επιθετικά και προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Στο 48' ο Παπαθανασίου έκανε ωραία ενέργεια και σουτ από δεξιά με τον Μπατζιόλα να αποκρούει, ενώ στο 55' ο γκολκίπερ της "Νάπολι" πραγματοποίησε μια ακόμη καλή επέμβαση σε σουτ του Μανώλη από αριστερά.

Η πιο "τρανταχτή" ευκαιρία για τις Νέες Καρυές όμως χάθηκε στο 60', όταν ο Πιστόλας αστόχησε σε κενή ουσιαστικά εστία.

Στην συνέχεια δεν είχαμε κάτι αξιόλογο με τους φιλοξενούμενους να κρατούν το υπέρ τους σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα.

Οι συνθέσεις

Νεάπολη Λάρισας (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Μπατζιόλας, Παπαευαγγέλου, Μπουχλαριώτης, Συγκούνας, Παπαχρήστος, Ζησάκης, Κοσμάς, Βράνας, Σπανός (65' Νόκας), Κόλα (60' Καραπέτσας), Ζαφειράκης (70' Μητσιάκος).

ΑΟ Νέων Καρυών (Νίκος Βλαχούλης): Ζεϊμπέκης, Πιστόλας, Αετόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Καψαλός, Καραγιάννης Α. (40' λ.τ. Νίκας), Μανώλης, Περδίκης, Τσικρίκας (78' Ζαχαριάς), Κυριακάκης (55' Χίος), Παπαθανασίου.

Διαιτητές: Γρηγοριάδης Α., Τσακνάκη Δ., Διαμάντης Θ.