Βαθμολογία

Επιβλητικό πέρασμα από την Συκέα

Η Λάρισα 2012 κατάφερε να πάρει το πρώτο της τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, αφού κέρδισε με το ευρύ 1-5 μέσα στην Συκέα την τοπική ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Κίτσιο, που πέτυχε χατ-τρικ και τον Μάντζα που με την σειρά του πέτυχε δύο τέρματα.

Το σκορ άνοιξε στο 20ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Μάντζας έκανε με σουτ το 0-1, ενώ ο ίδιος παίκτης λίγο αργότερα κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, σημειώνοντας το 0-2. Λίγα λεπτά πριν συμπληρωθεί το πρώτο μέρος, ο Κίτσιος άνοιξε κι αυτός λογαριασμό στο σκοράρισμα, κάνοντας το 0-3.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κίτσιος με δύο προσωπικά τέρματα κατάφερε να σημειώσει χατ-τρικ και να φτάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-5. Συγκεκριμένα, στο 65’ σημείωσε το 0-4, ενώ στο 70’ ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ σε 0-5.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι περισσότερο από το να μειώσουν σε 1-5, στο 77ο λεπτό όταν σε μια εκτέλεση έμμεσου ο Μπέτσιος κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ να σημειωθεί ότι η Συκέα είχε και δοκάρι στο 82’ με τον Καραλή.

Συκέα(Σπύρος Μούτσιος): Τσιούρης, Κουλιούμπας(15’ Καρέλας λ.τ.), Καρατζιώλης Χ., Τέλιος, Λάζος, Παλάσκας, Ραπτοτάσιος, Μόκας(46’ Καραλής), Κουζιώνης(75’ Ντόκος), Μπέλτσιος, Παληγιάννης.

Λάρισα 2012(Θοδωρής Στεργιάδης): Παπαζήσης, Φλώρος Π., Σκέντζας, Γκόλτσιος, Φλώρος Ν. (46′ Γεωργίου), Τιτσόπουλος, Δόνος, Φλώρος Αντ., Μάντζας (80′ Αγγελόπουλος), Κίτσιος, Δημόπουλος (70′ Κοκόμπελης).

Γιώργος Μητσιούλης