Βαθμολογία

Την «δόξασε» ο Τσιάγκος

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσιάγκο που πέτυχε δύο τέρματα, η Δόξα Αργυροπουλίου κατάφερε να επιβληθεί της Ακαδημίας Τυρνάβου με σκορ 3-2 και να πάρει έτσι ακόμα μια νίκη στο πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, φτάνοντας στους 6 βαθμούς μέχρι στιγμής.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, απειλώντας μόλις στο 4ο λεπτό όταν ο Παπαδόπουλος μπήκε στην περιοχή, πέρασε και τον τερματοφύλακα, έκανε το σουτ σε κενή εστία αλλά έδιωξαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί των γηπεδούχων.

Στην επόμενη αξιοσημείωτη φάση οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν στο 10ο λεπτό ο Αλέξης Τσούτσας έκανε το 1-0 για το Αργυροπούλι. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους η ομάδα του Τυρνάβου θα μπορούσε να ισοφαρίσει δύο ευκαιρίες στο 40’ και το 44’ ενώ ο ίδιος παίκτης σε συνδυασμό με τον Σπυρόπουλο, έχασε διπλή ευκαιρία στο 45ο λεπτό.

Τελικά, η ισοφάριση για την ομάδα του Νίκου Κεχαγιά ήρθε στο 65’ με πέναλτι που κέρδισε ο Μούργκας και εκτέλεσε εύστοχα ο Σπυρόπουλος κάνοντας το 1-1. Η χαρά όμως δεν κράτησε πολύ για τους φιλοξενούμενους, αφού τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσιάγκος έβαλε εκ νέου μπροστά το Αργυροπούλι κάνοντας το 2-1.

Στο 73’ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ένα γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον διαιτητή, όμως τρία λεπτά αργότερα ο Ζυγογιάννης κατάφερε να ισοφαρίσει εκ νέου για τους Τυρναβίτες κάνοντας το 2-2.

Τελικά, ο Τσιάγκος έδωσε την λύση στην Δόξα, όταν στο 85ο λεπτό έκανε το 3-2 και χάρισε την νίκη στην ομάδα του. Επιπλέον, να σημειωθεί πως ο ίδιος παίκτης είχε και δύο δοκάρια στο 35’ και στο 60’ ενώ η ομάδα του Αργυροπουλίου τέλειωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Χατζής.

Δόξα Αργυροπουλίου(Κώστας Τσιάγκος): Μπαχτσεβάνος, Μπαχτσεβάνος, Μάρκου, Τσούτσας Β., Ζιούστης, Σακελλαρίου, Σκούπρας, Κόκορας, Μεσημέρης(42’ Χατζής λ.τ.), Τσιάγκος(88’ Βογιατζής), Τσούτσας Αλ.(75’ Μπούρας).

Ακαδημία Τυρνάβου(Νίκος Κεχαγιάς): Κόκκας, Γκάτσος(75’ Κοντοβασίλης), Τσίτσα, Χαρισούλης, Δασκαλόπουλος, Παπαχατζής(88’ Κατσαρός), Στάμου, Μούργκας, Παπαδόπουλος(60’ Ζυγογιάννης), Μπάκος, Σπυρόπουλος.

Γιώργος Μητσιούλης