Βαθμολογία

Την δόξα… πήρε η Ραχούλα!

Με σκορ 0-2 η Δόξα Ραχούλας επικράτησε στο Ομορφοχώρι της ομώνυμης ομάδας και συνέχισε δυναμικά στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ. Από πολύ νωρίς οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ αφού στο 15’ ο Σταμουλάκης έδωσε όμορφα την μπάλα στον Καζάνι ο οποίος την πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα, στην διαδρομή της μπάλας έκανε χέρι ο Πασχαλίδης, ο διαιτητής άφησε το πλεονέκτημα και έτσι ο Καζάνι άνοιξε το σκορ και έκανε το 0-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο 33’ έξοχος συνδυασμός Σταμουλάκη – Καζάνι – Αργυρακούλη, ο τελευταίος με όμορφο πλασέ έκανε το 0-2. Στο 35’ οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν το σκορ, με τον Ρουμελιώτη ο οποίος έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 40’ ο ίδιος παίκτης με ατομική προσπάθεια έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στην επανάληψη το Ομορφοχώρι παρουσιάστηκε καλύτερο χωρίς όμως να κάνει αξιόλογη φάση για να βρει δίχτυα και έτσι έμεινε αυτό το σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Δόξα Ομορφοχωρίου (Χρήστος Ντικολιανίδης): Ιορδανίδης, Χριστοδούλου Σ., Τσιάμης, Σκέτζας, Πασχαλίδης, Βιλανάκης, Χριστοδούλου Ρ. (65’ Κουρούκας), Χριστοδούλου Κ., Καρβουνιάρης, Ρουμελιώτης, Τζήμουλας.

Δόξα Ραχούλας (Μάκης Αλεξούδης): Ξεσφίγγης, Σαμσάρης, Θεοχαρούλης Μ., Θεοχαρούλης Α., Διαμάντης, Τάχος, Σταμουλάκης, Τέγος (80’ Τζανακούλης), Αργυρακούλης (77’ Τσουμακίδης), Καζάνι, Καραπετσάνι (62’ Γκομοσίδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Δρυστέλλας Αθ., Ζαχαρός Β., Ρεντόπουλος Ι.