Βαθμολογία

Πέρασε αλώβητη από τον Τύρναβο η Ελασσόνα!

Με γκολ του Καραμάνου η ομάδα – κόσμημα της Ελασσόνας πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο «Ζέρμα – Γαλάτου» επικρατώντας του δυναμικού Αστέρα Τυρνάβου με σκορ 0-1. Αυτό το αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με την ήττα του Πλατυκάμπου στη Φιλιππούπολη φέρνει την ομάδα του Θανάση Γκανδρή μόνη πρώτη στην Α1 ΕΠΣΛ.

Όπως δήλωσε στο athleticlarissa.gr ο τεχνικός του Π.Ο.Ε. η ομάδα έκανε ένα από τα καλύτερά της παιχνίδια μέχρι τώρα. Από νωρίς στο 10’ ωραίο σουτ του Γκαμπέτα έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε σύριζα από το δοκάρι. Στο 17’ σουτ του Ματούλα έξω από την περιοχή, συρτό δυνατό απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στο 20’ φάουλ ο Σισμανίδης, όμως απέκρουσε πάλι ο κίπερ του Αστέρα. Στο 29’ για τους γηπεδούχους, ο Γκαραγκούνης Δ., έξω από την περιοχή πλάσαρε όμως το σουτ πέρασε άουτ.

Με την συμπλήρωσε μισής ώρας ο Γκαμπέρας έκανε την πάσα στον Ματούλα, αυτός με την σειρά του στον Καραμάνο ο οποίος με σουτ έκανε το 0-1. Στο 39’ ο Γκαραγκούνης Δ., έσπασε την μπάλα στον Γαλάνη, αυτός πλάσαρε άουτ. Στο 40’ σουτ δυνατό του Γκαμπέτα η μπάλα έφυγε λίγο πλάγια από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 50’ πήρε την μπάλα από το κέντρο ο Τζήκας άδειασε τρεις παίκτες, σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, έδιωξε όμως ο τερματοφύλακας. Στο 62’ ο Ματούλας από την δεξιά πλευρά πέρασε δύο παίκτες και έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 70’ ο Πάσσιος Α. για τον Αστέρα μπήκε μέσα στην περιοχή, πλάσαρε όμως άουτ. Τελευταία φάση στο 75’ ο Ντούφας από την αριστερή πλευρά σούταρε διαγώνια απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Αστέρας Τύρναβου 2010 (Σάκης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Α., Γκαραγκούνης Χ., Καρατζούνης, Φουντούνας, Γκαραγκούνης Κ. (75’ Γκαραγκούνης Β.), Τσακίρης (70’ Γκαραγκούνης Δημήτρης.), Πάσσιος Β. (55’ Τάκης), Γκαραγκούνης Δημοσθένης), Γαλάνης, Πάσσιος Α., Γκαραγκούνης Λ.

Π.Ο. Ελασσόνας (Θανάσης Γκανδρής): Γκουτζουρέλας, Περτζιόνι, Λόλλας (85’ Παπαδήμος), Μπούσιας, Καζάκης, Σισμανίδης, Ντούφας (85’ Νταμπώσης), Γκαμπέτας, Καραμάνος, Ματούλας, Τζήκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης Χρ., Παπαδημητρίου Χρ., Ντούρμα Σ.

Βάσω Γκατζούλη