Βαθμολογία

Στεφανής: "Στόχος μας η παραμονή στην κατηγορία"

Η ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου αποτελεί μέχρι στιγμής την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος της Α΄1, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΟΕ με 3 στις 3 νίκες.

Με αφορμή λοιπόν το εξαιρετικό ξεκίνημα του Πλατυκάμπου, ήρθαμε σε επικοινωνία με τον προπονητή της ομάδας, Βαγγέλη Στεφανή, ο οποίος μας μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Ο έμπειρος κόουτς τόνισε ότι πρωταρχικός στόχος της ΠΑΕΔ παραμένει η παραμονή στην κατηγορία, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τα στοιχεία που βγάζουν οι παίκτες του στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

"Παρόλο που είμαστε πρώτη στην βαθμολογία δεν υφίσταται κανένα θέμα διεκδίκησης ανόδου. Ο σκοπός παραμένει ίδιος και δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Άλλωστε οι νίκες που κάναμε δεν ήταν εύκολες, θα τις χαρακτήριζα δύσκολες. Και αυτό που εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε είναι να βελτιώνουμε την απόδοση μας τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο."

Για το αν είναι ευχαριστημένος από αυτά που βγάζουν μέχρι στιγμής οι παίκτες του στο γήπεδο:

"Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοση τους. Τα παιδιά αναλογικά με την ηλικία τους πηγαίνουν πολύ καλά. Δείχνουν ότι βρίσκονται σε ανοδική πορεία και έχουν μέλλον..."