Βαθμολογία

«Άλωσε» τον Τύρναβο η Συκέα

Επιβλητική εκτός έδρας νίκη πήρε η Συκέα, που κέρδισε την Ακαδημία Τυρνάβου με σκορ 1-4 παίρνοντας έτσι την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και έφτασε έτσι τους 4 βαθμούς μέχρι τώρα στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι γηπεδούχοι, αν και απείλησαν πρώτοι στο 15’ με τον Στάμου να σημαδεύει το δοκάρι, έμειναν πίσω στο σκορ 4 λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα, στο 19ο λεπτό ο Παλάσκας έκανε ένα σουτ, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα.

Παρ’ όλα αυτά στο 23’ η Ακαδημία κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν ο Μπάκος εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Τσούρης αφού μπερδεύτηκε, είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του. Παρ’ όλα αυτά, ο νεαρός τερματοφύλακας στην συνέχεια ήταν καλός και πραγματοποίησε μάλιστα και μερικές καίριες επεμβάσεις.

Στο 30ο λεπτό, ο Μπέλτσιος έβαλε μπροστά την ομάδα του, κάνοντας το 1-2, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία να πετύχουν τέρμα με τον Στάμου, όμως ο Τσούρης απέκρουσε.

Στο 53’ ο Ραπτοτάσιος μεγάλωσε το προβάδισμα για την Συκέα, κάνοντας το 1-3, ενώ στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού ο Μπέλτσιος εκμεταλλεύτηκε πέναλτι που κέρδισε ο Ραπτοτάσιος και διαμόρφωσε το τελικό 1-4. Τέλος, να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι στο 76’ με τον Στάμου και οι φιλοξενούμενοι με τον Μπέλτσιο στο 80ο λεπτό.

Επιπλέον, να σημειωθεί ότι η ομάδα της Συκέας έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία της με τους προπονητές της ομάδας Δημήτρη Δρυστέλλα και Νίκο Οικονόμου και βρίσκεται σε συζήτηση με άλλον τεχνικό.

Ακαδημία Τυρνάβου(Νίκος Κεχαγιάς): Βλιώρας, Παπαγεωργίου(34’ Ντούρος λ.τ.), Τσίτσα, Χαρισούλης, Δασκαλόπουλος, Παπαχατζής, Βόραδας(60’ Παπαδόπουλος), Καραδήμος, Στάμου, Μπάκος(60’ Τζαφέρης), Σπυρόπουλος.

Συκέα: Τσούρης, Τέλιος, Βασιλόπουλος, Παλάσκας, Μόκας(72’ Καρατζιώλης Λ.), Ραπτοτάσιος, Μπέλτσιος, Καρατζιώλης Χρ.(70’ Καραλής), Παληγιάννης(46’ Καρέλας), Γκουζιώνης, Ντόκος.