Βαθμολογία

Ιστορικής σημασίας νίκη για τον Αετό

Μεγάλη νίκη κατάφερε να πάρει ο Αετός Αμυγδαλέας, που κέρδισε με σκορ 2-1 τον Απόλλωνα Λάρισας, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η νίκη αυτήν σίγουρα είναι μια από τις πιο ιστορικές του συλλόγου, αν αναλογιστεί κανείς το όνομα, αλλά και την ιστορία του αντιπάλου του.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν μπροστά στο 30ο λεπτό με τον Μαυρουδή Γ. να κάνει το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Αετό να προηγείται στο σκορ. Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο μέρος ο Απόλλωνας κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Τανάγια στο 60ο λεπτό του παιχνιδιού. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα, είχαν ευκαιρίες και με τους Χαρούλη, Τανάγια και Νάτση να πάρουν το παιχνίδι, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Έτσι, στο 75’ ο Σιούτας Δ., κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να διαμορφώσει το 2-1, ενώ στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, ο Σιούτας Κ. έχασε μοναδική ευκαιρία να διευρύνει κι άλλο την νίκη της ομάδας του.

Αετός Αμυγδαλέας(Κώστας Τσότσος): Παπαϊωάννου, Ραμπέλι, Πολύζος Μ., Σιούτας Δ., Παπακωστούλης, Μαυρουδής Αντ., Πολύζος Απ., Ευαγγελούλης(80’ Σιούτας Κ.), Γραμμένος(25’ Μαυρουδής Ι. λ.τ.), Μοσχοβίτης, Σιούτας Δ.

Απόλλων Λάρισας(Γιάννης Μάγγος): Φαρμάκας, Γεωργαντζιάς(46’ Παππάς), Σάλα, Ευτρατιάδης, Σούλι, Κόλα, Αντωνόπουλος, Χαρούλης, Ιωαννίδης(55’ Κολοβός), Μπόντε(70’ Νάτσης), Τανάγιας.