Βαθμολογία

Έ(Χ)ασε την πρωτιά

Ισόπαλη με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα στις Νέες Καρυές και την Λάρισα 2012, για το πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και έτσι πλέον η ομάδα του Νίκου Βλαχούλη δεν βρίσκεται στην πρώτη θέση του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι, αν και προηγήθηκαν νωρίς, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ και έτσι η ομάδα της Λάρισας τους ισοφάρισε, παίρνοντας έτσι τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα. Στο 7ο λεπτό, ο Μανώλης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 για τις Νέες Καρυές, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Τσικρίκας έχασε μοναδική ευκαιρία και για δεύτερο γκολ.

Η ομάδα της Λάρισας, είχε αρκετές ευκαιρίες με κορυφαία αυτήν του Μάντζα, που στο 40’ σημάδεψε το δοκάρι με απευθείας φάουλ. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι συνεχίστηκε με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν με Κανάκη και Πασχούδη να απειλούν για τους γηπεδούχους, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Κίτσιος Δ. ήταν αυτός που δημιουργούσε φάσεις.

Τελικά, στο 85ο λεπτό, η ομάδα του Θοδωρή Στεργιάδη κατάφερε να ισοφαρίσει. Συγκεκριμένα, ο Κίτσιος Δ. με σουτ κατάφερε να κερδίσει τον Ζεϊμπέκη και να κάνει το 1-1, χαρίζοντας έτσι τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Νέες Καρυές(Νίκος Βλαχούλης): Ζεϊμπέκης, Καψαλός, Περδίκης, Πιστόλας, Γκούγκλας, Χίος(46’ Κυριακάκης), Καραγιάννης(70’ Πασχούδης), Νίκα(75’ Παπακωνσταντίνου), Μανώλης, Κανάκης, Τσικρίκας.

Λάρισα 2012(Θοδωρής Στεργιάδης): Παπαζήσης, Φλώρος Παν., Γκόλτσιος(15’ Μπαστούνης λ.τ.), Αγγελόπουλος, Δόνος, Φλώρος Αντ., Βασιλείου, Στρατής(80’ Φλώρος), Μάντζας(70’ Κίτσιος Π.), Σκέντζας, Κίτσιος Δ.