Βαθμολογία

Θέλει… ξεμάτιασμα το Καλοχώρι!

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου δεν κατάφερε να γευτεί ούτε την Κυριακή (28/9) την χαρά της νίκης και έτσι σε ένα ακόμη παιχνίδι σπατάλησε βαθμούς στην έδρα της. Αυτή την φορά αγωνίστηκε κόντρα στον Αστέρα Τυρνάβου και το τελικό 0-0 βρήκε τους γηπεδούχους να παίρνουν μόνο το βαθμό.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι φάσεις ήταν πολλές με κυριότερες τα δύο δοκάρια που είχαν οι γηπεδούχοι. Το παιχνίδι ήταν καλό, δυνατές μονομαχίες στο κέντρο, όμως και ο Αστέρας Τυρνάβου ήταν απανταχού παρών μέσα στο γήπεδο. Έτσι λοιπόν δεν κατάφερε καμία ομάδα να βάλει γκολ.

Στο 7’ μετά από φάση διαρκείας έξω από την περιοχή, από κοντά αστόχησε ο Σπυρόπουλος για τους γηπεδούχους. Στο 20’ από πολύ κοντά ο Γαρυφαλλόπουλος έστειλε την μπάλα ξυστά άουτ. Πέντε λεπτά μετά ο Γαλάνης βρέθηκε μόνος του πολύ κοντά μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 32’ ο Μπούνα έκανε το σουτ από πολύ κοντά, απέκρουσε ο πολύ καλός τερματοφύλακας του Αστέρα. Στο 36’ από πολύ κοντά ο Γαλάνης έχασε ένα τετ α τετ για γκολ.

Στο 58’ ο Τσακίρης Χ., βρέθηκε τετ α τετ, σούταρε όμως η μπάλα πήγε άουτ. Επτά λεπτά μετά ο Μπαντής πλάσαρε και η μπάλα πήγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 75’ ο Μπούνα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά αστόχησε. Πέντε λεπτά πριν το φινάλε ο Γαρυφαλλόπουλος είχε δοκάρι. Ένα λεπτό πριν το τέλος ο Μπαντής πλάσαρε από κοντά όμως η μπάλα πέρασε άουτ και στο 90’ πάλι ο Γαρυφαλλόπουλος είχε δοκάρι.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Κεραμάρης): Μαρδάνης, Σαϊτης, Μάρκου, Έξαρχος Θ., Βενέτης, Καπετάνι (60’ Σαμαράς), Τσιαντούλης, Σπυρόπουλος, Γαρυφαλλόπουλος, Μπούνα, Σαμπάνης (65’ Παιδής).

Αστέρας Τύρναβου 2010 (Σάκης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Α., Φουντούνας, Γκαραγκούνης Χ., Καρατζούνης Χ., Πάσιος (80’ Γκαραγκούνης Β.), Γκαραγκούνης, Γαλάνης Π., Τσακίρης Χ., Γκαραγκούνης Κ. (38’ Γκαραγκούνης Σ., 68’ λ.τ. Γκαραγκούνης Λ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός Αθ., Καραθάνος Ευ., Κουμάρογλου Δ.