Βαθμολογία

«Έβρεξε» γκολ στην Ραχούλα

Με το εντυπωσιακό 5-4 υπέρ της γηπεδούχου Δόξας, τελείωσε η μοναδική αναμέτρηση της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, για την ημέρα του Σαββάτου όπου η ομάδα της Ραχούλας φιλοξένησε την Δόξα Αργυροπουλίου.

Ο χορός των γκολ ξεκίνησε από νωρίς στο παιχνίδι, καθώς ο Αργυρακούλης έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους με την συμπλήρωση του πρώτου πεντάλεπτου. Στην επόμενη φάση, η Ραχούλα είχε ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της, όταν ο Καζάνι βγήκε τετ α τετ, αλλά ο Μπαχτσεβάνος απέκρουσε την προσπάθεια του.

Τελικά, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στο 15ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Καραπετσάνης άθελα του, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 1-1. Επιπλέον, το Αργυροπούλι κατάφερε να ανατρέψει και το σκορ και να περάσει μπροστά, όταν ο Ζιούστης έκανε το 1-2. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν δέκα λεπτά αργότερα σε 2-2 με τον Αργυρακούλη να βρίσκει και πάλι δίχτυα, όμως οι φιλοξενούμενοι πέρασαν και πάλι μπροστά, όταν ο Σκούπρας έκανε το 2-3.

Στο 70ο λεπτό ο Σταμουλάκης ισοφάρισε εκ νέου για την Ραχούλα σε 3-3, όμως ο Μπαχτσεβάνος έβαλε και πάλι μπροστά το Αργυροπούλι κάνοντας το 3-4. Στο 80’ ο Καζάνι έκανε το 4-4, ενώ ο Γκομοσίδης, που προηγουμένως είχε και δοκάρι, ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 5-4, χαρίζοντας έτσι τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Δόξα Ραχούλας(Μάκης Αλεξούδης): Ξεσφύγγης, Καραπετσάνης(60’ Σαμψαρής), Θεοχαρούλης, Βλησαρούλης, Κυριάκος, Σκάκος(80’ Βάσσος), Καζάνι, Τέγος, Αργυρακούλης, Γκομοσίδης, Τζανάκας(60’ Σταμουλάκης).

Δόξα Αργυροπουλίου(Κώστας Τσιάγκος): Μπαχτσεβάνος, Μεσημέρης, Σκούπρας, Μάρκου(70’ Τσούτσας Β.), Ζιούστης, Ζάχος, Κόκορας(50’ Μπαχτσεβάνος), Τζανέκας, Τσούτσας Α., Τσιάγκος, Δαούλας(80’ Μπούρας).