Βαθμολογία

Πρώτοι βαθμοί για Συκέα και Ραχούλα

Τον πρώτο τους βαθμό στο νέο πρωτάθλημα κατέκτησαν Α.Ο. Συκέας και Δόξα Ραχούλας, αφού αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1 - 1 στην έδρα της πρώτης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α'1 ΕΠΣΛ. Όλο το παιχνίδι καθορίστηκε σε ένα 5λεπτο, αφού μέχρι το 70' οι δύο ομάδες έδειχναν να συμβιβάζονται με το 0 - 0.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Συκέας είχε δύο πολύ καλές στιγμές με τον Καραλή να μην καταφέρνει να ανοίξει το σκορ σε καμία από τις δύο.

Το δεύτερο ημίχρονο έδειχνε να κυλά χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μέχρι που φτάσαμε στο 70'. Τότε ο Ραπτοτάσιος σε μια προσπάθεια του να διώξει, έστειλε άθελα του την μπάλα σε λάθος εστία, δίνοντας έτσι το προβάδισμα στην Ραχούλα.

Στο 72' οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, αλλά ο Καραλής αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Ωστόσο, η Συκέα βρήκε την λύση στο πρόσωπο του Σπύρου Μπέλτσιου, που είχε περάσει αλλαγή στο ματς. Ο δυναμικός φορ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στο 75', χαρίζοντας στην ομάδα του τον πρώτο τηε βαθμό στο νέο πρωτάθλημα.

Η Δόξα είχε δύο καλές στιγμές με τον Αργυρακούλη και ένα τετ-α-τετ του Καζάνι να κλέψει το ματς στα τελευταία λεπτά, αλλά το 1 - 1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Συκέας (Δημήτρης Δρυστέλλας-Νίκος Οικονόμου): Στάμος, Ντόκος Γ. (30' Μπέλτσιος), Κουζιώνης Λ., Παλάσκας, Τέλιος, Ζιώζιας (46' Ντόκος Δ.), Παληγιάννης (85' λ.τ. Καρέλας), Κουζιώνης Η., Καραλής, Μόκας, Ραπτοτάσιος.

Δόξα Ραχούλας (Μάκης Αλεξούδης): Ξεσφύγγης, Σαμσάρης, Θεοχαρούλης Μ., Βλησαρούλης, Τέγος, Τάχος (75' Θεοχαρούλης Α.), Καραπετσάνης (60' Τζανάκας), Κυριάκος, Αργυρακούλης, Γκομοσίδης (60΄ Κομπόλι), Καζάνι.

Διαιτητές: Βλιώρας Λ., Ευστρατίου Ε., Διαμαντής Χ.