Βαθμολογία

Νίκη από την άσπρη βούλα…

Ένα πέναλτι που μετουσιώθηκε σε γκολ, ήταν αρκετό για την ομάδα του Πλατυκάμπου, ώστε να κερδίσει εκτός έδρας την Λάρισα 2012 με σκορ 0-1 και να διατηρήσει το απόλυτο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, όπου και έχει συγκεντρώσει 6 βαθμούς σε 2 αγωνιστικές. Η ομάδα της Λάρισας από την άλλη, αν και έδειξε κάποια καλά στοιχεία δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ που θα τις έδινε την νίκη, αν και είχε αρκετές καλές ευκαιρίες.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι φιλοξενούμενοι, απείλησαν από πολύ νωρίς στο παιχνίδι, όταν μόλις στο 3ο λεπτό ο Ρουμπιές εκτέλεσε ένα φάουλ, η μπάλα αφού άλλαξε πορεία πάνω σε αμυντικό των γηπεδούχων έφτασε στον Καραχάλιο και αυτός με σουτ από το ύψος της περιοχής την έστειλε άουτ.

Η απάντηση από την Λάρισα 2012 ήρθε στο 10ο λεπτό, όταν ο Μάντζας έβγαλε μια μπαλιά από τα δεξιά για τον Κίτσιο, που δοκίμασε ένα σουτ πάνω στην κίνηση, με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 43’ ο Πλατύκαμπος είχε ακόμα μια ευκαιρία να πετύχει γκολ, όταν ο Τζουρτζουκλής εκτέλεσε ένα φάουλ απευθείας, όμως ο Παπαζήσης με θεαματική επέμβαση έστειλε την μπάλα να περάσει κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος, είχαμε την φάση που έκρινε το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, στο 63’ ο Ρουμπιές κέρδισε πέναλτι, με τον διαιτητή να αποβάλει παράλληλα τον Παντελή Φλώρο. Την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών ανέλαβε ο Φώτος, που ήταν εύστοχος και έγραψε το 0-1.

Από εκεί και πέρα, δεν υπήρξε κάτι το συνταρακτικό, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να αμυνθούν όντας με παίκτη λιγότερο και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν. Μόνη αξιοσημείωτη φάση, είναι αυτήν του 82ου λεπτού, όταν ο Σεΐζης έκανε ένα σουτ, αλλά το απέκρουσε ο Παπαζήσης.

Λάρισα 2012(Θοδωρής Στεργιάδης): Παπαζήσης, Φλώρος Αντ., Γκόλτσιος, Φλώρος Παν., Φλώρος Παντ., Δόνος, Κίτσιος, Κοκόμπελης(57’ Στρατής), Σκέντζας Ε., Μάντζας(67’ Αγγελόπουλος), Τσιτσόπουλος.

ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου(Βαγγέλης Στεφανής): Παϊτέρης, Μπάμης, Δήμτσας(74’ Λαβαντσιώτης), Καμπουρογιάννης(57’ Μαυρομάτης), Αργυρούλης, Καραχάλιας(90’ Παπαστεργίου), Σεΐζης, Ρουμπιές, Φώτος, Τζουρτζουκλής, Χαρταλάμης.

Διαιτητής: Κορέστης Βοηθοί: Τέγος, Στεργίου.