Βαθμολογία

"Πιστολιά" κορυφής!

Με ένα γκολ του Πιστόλα οι Νέες Καρυές έκαμψαν με σκορ 1 - 0 την αντίσταση της Ακαδημίας Τυρνάβου και παρέμειναν έτσι στην κορυφή της Α'1 ΕΠΣΛ μαζί με Πλατύκαμπο, ΠΟΕ και Νεάπολη. Το παιχνίδι είχε τρελό ρυθμό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, με την ομάδα του Νίκου Βλαχούλη να χαμογελά τελικά στο τέλος.

Η πρώτη καλή στιγμή στο μας καταγράφηκε στο 5' για τις Νέες Καρυές με τον Βλιώρα να απομακρύνει την τελευταία στιγμή την προσπάθεια του Πασχούδη.

Η Ακαδημία απάντησε στις ευκαιρίες στο 17' με ένα καλό σουτ του Στάμου που πέρασε άουτ.

Στο 42' οι γηπεδούχος ομάδα των Νέων Καρυών έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Βλιώρα να αποκρούει την κεφαλιά του Κανάκη, ενώ στο 44' ο Λόζος με σουτ απείλησε τον Ζεϊμπέκη, ο οποίος δεν ξεγελάστηκε διώχνοντας σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 53' είχαμε μια ακόμη καλή στιγμή για την Ακαδημία με το μακρινό σουτ του Στάμου να αποκρούεται και πάλι από τον Ζεϊμπέκη, ενώ στο 58' οι Νέες Καρυές είχαν και αυτές την ευκαιρία τους με το πλασέ του Μανώλη να περνά λίγο άουτ.

Η λύτρωση τελικά για τους γηπεδούχους ήρθε στο 66', όταν ο Πιστόλας με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μανώλη νίκησε τον Βλιώρα και έκανε το 1 - 0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Στην συνέχεια η Ακαδημία πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά δεν απέφυγε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Νέων Καρυών(Νίκος Βλαχούλης): Ζεϊμπέκης, Γκούγκλας, Αετόπουλος, Καψαλός, Πιστόλας, Περδίκης (62' λ.τ. Κυριακάκης), Νίκας (40' Καραγιάννης), Κανάκης, Μανώλης, Πασχούδης (46' Καλόγηρος), Παπαθανασίου.

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Βλιώρας, Παπαχατζής, Τσίτσα, Χαρισούλης, Δασκαλόπουλος, Τζαφέρης (80' Κοντοβασίλης), Στάμου, Παπαδόπουλος (85' Παπαγεωργίου), Λόζος (46' λ.τ. Βόραβας), Μούργκας, Σπυρόπουλος.

Διαιτητές: Μαστοροδήμος Χ., Καρακώστας Α., Ντούρμα Β.