Βαθμολογία

Ισόπαλο το τοπικό ντέρμπι

Με το ισόπαλο 1-1 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Δόξα Ομορφοχωρίου και Αναγέννηση Καλοχωρίου, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό και έτσι η αναμέτρηση που είχε έντονο το τοπικό ενδιαφέρον δεν έβγαλε κάποιον νικητή.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να μπουν από νωρίς μπροστά στο σκορ, όταν στο 25’ ο Τζήμουλας κέρδισε πέναλτι για την Δόξα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρουμελιώτης, που δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και έτσι παρέμεινε το 0-0. Τελικά, το γκολ ήρθε στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 50’ όταν ο Τζήμουλας κατάφερε να κερδίσει τον Μαρδάνη και να κάνει το 1-0.

Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βρουν τρόπο για να φτάσουν στην ισοφάριση κάτι που κατάφεραν, στην συνέχεια, όταν ο Παιδής έκανε το 1-1. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πετύχουν το γκολ της νίκης, όμως το ισόπαλο σκορ, παρέμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Δόξα Ομορφοχωρίου(Χρήστος Ντικολιανίδης): Ιορδανίδης, Χριστοδούλου Στ., Τσιάμης, Σκέντζας, Βιλανάκης, Πασχαλίδης(80′ Μωραΐτης), Τζαλαμπύρας(65′ Ιορδανίδης Χρ.), Ρουμελιώτης, Κουρούκας(46′ Χριστοδούλου Ρ.), Χριστοδούλου Κ., Τζήμουλας.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Κεραμάρης): Μαρδάνης, Σαΐτης, Μάρκου Β., Βενέτης, Έξαρχος, Καπετάνι, Σπυρόπουλος, Μπούνα, Σαμπάνης, Τσιαντούλης, Γαρυφαλλόπουλος(40′ Παιδής).