Βαθμολογία

Δεν «προόδευσε» καμία

Ισόπαλη με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο της Βερδικούσιας, ανάμεσα στην τοπική Προοδευτική και αυτήν της Ανάβρας. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν κάτι παραπάνω από αυτήν την αναμέτρηση, αλλά τελικά θα μοιραστούν από έναν βαθμό. Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν πετύχει κι άλλο γκολ, με πέναλτι, ωστόσο το έχασαν.

Στα του παιχνιδιού τώρα, οι γηπεδούχοι είχαν ένα οριζόντιο δοκάρι στο 15ο λεπτό με τον Οικονόμου Ν/Α. Λίγα λεπτά αργότερα, η Ανάβρα κέρδισε πέναλτι αλλά ο Σαπουνάς δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 20’ ο Σαπουνάς και πάλι έχασε ευκαιρία, όταν έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι.

Τελικά οι παίκτες του Κώστα Μπακλαβά, άνοιξαν το σκορ στο 65’ όταν ο Μιχαλές έδωσε την μπάλα στον Δήμκο με κεφαλιά και αυτός έκανε το 1-0. Η χαρά όμως κράτησε λίγο για τους γηπεδούχους, αφού δέκα λεπτά αργότερα η Ανάβρα ισοφάρισε, όταν ο Κατσούλης έπιασε ένα σουτ πλάγια έξω από την περιοχή και κέρδισε τον Βάιο για το 1-1. Στο 79’ η Βερδικούσια έμεινε με δέκα παίκτες, μιας και ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Σινάπαλο Μ., ενώ στο 83’ οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από τον επόπτη, μιας και ακύρωσε γκολ του Ριζούλη, το οποίο θεωρούν πως ήταν κανονικό και έπρεπε να μετρήσει.

Προοδευτική Βερδικούσιας(Κώστας Μπακλαβάς): Βάιος, Κατίνας(70’ Θάνος Ι. λ.τ.), Στατήρης, Μούμος, Σινάπαλος Χρ., Θάνος Θ., Καφφές, Σινάπαλος Μ., Καρκατσέλας(55’ Οικονόμου Ν/Γ), Δήμκος, Οικονόμου Ν/Α(55’ Μιχαλές).

Προοδευτική Ανάβρας(Άρης Πατσής): Τζικόπουλος, Κορδαλής, Μαλλιάρας, Γκόγκας, Τριανταφύλλου, Ριζούλης, Κουρμπάτι(46’ Δημόπουλος), Γιαννουλέας(70’ Γκιόσι), Φουσίκας(65’ Κατσούλης), Σαπουνάς, Ραμάι.