Βαθμολογία

Έλαμψε με την πρώτη του νίκη

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας πήρε ο Αστέρας Τυρνάβου, που επικράτησε με σκορ 2-0 του Δολιχιακού και έφτασε τους 4 βαθμούς, μιας και στην έναρξη του πρωταθλήματος έφερε ισοπαλία. Η ομάδα του Τυρνάβου ήταν καλύτερη και πέρα από τις ευκαιρίες που είχε, κατάφερε να πάρει και το τρίποντο, απέναντι σε έναν Δολιχιακό, που προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από το ματς.

Το πρώτο μέρος, έληξε με τις δύο ομάδες ισόπαλες και χωρίς τέρματα. Στο δεύτερο μέρος όμως, ο Αστέρας έβαλε μπροστά τις μηχανές του και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 65ο λεπτό όταν ο Γιώργος Μπαντής με προσωπική ενέργεια έκανε το 1-0. Το δεύτερο γκολ, ήρθε στο 82’ όταν ο Λευτέρης Γκαραγκούνης με σουτ κέρδισε τον Λικάι και έγραψε το 2-0, βάζοντας τις βάσεις για την νίκη της ομάδας του.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Σάκη Παπακωνσταντίνου είχε κι ένα δοκάρι, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γιώργο Μπαντή, ενώ στην συνέχεια ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του παιχνιδιού. Από την πλευρά του, ο Δολιχιακός, έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με τους Κώστα Σουγλή, Καϊμακάμη και Ράμμο.

Αστέρας Τυρνάβου(Σάκης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Αλ., Καρατζούνης, Φουντούνας, Γκαραγκούνης Χαρ., Γκαραγκούνης Β., Καρακώστας, Γκαραγκούνης Ευ.(75’ Γκαραγκούνης Λ.), Γαλάνης, Μπαντής Γ., Γκαραγκούνης Κ.(88’ Τσακίρης Β.), Γκαραγκούνης Σ.(68’ Λάζος).

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Λικάι, Μπέλτσιος(60’ Κουτσογιάννης), Ζιάκος, Τριανταφύλλι, Σαπάκος, Σουγλής Στ., Ράμμος(46’ Παναγιώτου), Σουγλής Κ., Καϊμακάμης, Τσάτσος(76’ Σουγλής Ζ.), Γκόγκουρας.