Βαθμολογία

Θύμισε τον παλιό καλό Απόλλωνα!

Επικράτησε του Συκουρίου με 6-1 και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον

Με μία εξαιρετική εμφάνιση που άφησε υποσχέσεις για το μέλλον, ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε την Κυριακή το απόγευμα του Κίσσαβου Συκουρίου με το εκκωφαντικό 6-1 στο ανανεωμένο γήπεδο της Φιλιππούπολης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το αποτέλεσμα από μόνο του δεν χωρά και μεγάλης κριτικής. Οι γηπεδούχοι μπήκαν από τα πρώτα λεπτά αποφασισμένοι στο γήπεδο και κατάφεραν από νωρίς να πάρουν το προβάδισμα και να το διευρύνουν μέσα σε λίγα λεπτά.

Έτσι στην επανάληψη το παιχνίδι είχα διαδικαστικό χαρακτήρα. Το συγκρότημα του Απόλλωνα είχε μια εξαιρετική εμφάνιση, με ωραίες προσωπικές ενέργειες αλλά και γενικά ένα καλοδουλεμένο σύνολο που έχει όλες τις προδιαγραφές για να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία.

Η ομάδα αν και είναι νωρίς έχει αποκτήσει καλή χημεία με παίκτες έμπειρους αλλά και αρκετούς φιλόδοξους νεαρούς. Από την άλλη ο Κίσσαβος δεν μπόρεσε σε κανένα χρονικό σημείο του ματς να αντιδράσει και στο τέλος δέχθηκε και μια βαριά ήττα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο ματς είχαμε πολλές διακοπές για τραυματισμούς, ενώ δύο ήταν μάλιστα και σοβαροί. Ο ένας αφορούσε τον τερματοφύλακα του Συκουρίου Πετγαζλή που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα από ένα χτύπημα στη μύτη του με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί, καθώς και ο Χαρούλης από τους γηπεδούχους που στο 64’ σε ένα δυνατό χτύπημα, για λίγα λεπτά ένιωσε έντονη δυσφορία (δεν μπορούσε να πάρει καλά ανάσα) και αντικαταστάθηκε.

Τέλος δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε στην προσπάθεια που έκανε η διοίκηση του Απόλλωνα να βελτιώσει τους χώρους τους γηπέδου και γενικά να προσπαθήσει να έχουν οι προπονητές αλλά και οι αθλητές καλές συνθήκες εργασίας.

Το φιλμ του αγώνα

9’ Συρτό σουτ του Αντωνόπουλου και η μπάλα στα δίχτυα 1-0 (αδράνησε η άμυνα).  

15’ Σουτ του Αντωνόπουλου η μπάλα στα χέρια του Πετγαζλή.

16’ Κάθετη πάσα του Κώτσια Ν., στον Πικούλη, ο τελευταίος βρέθηκε τετ α τετ η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

24’ Ο Ιωαννίδης με ωραίο σουτ κάνει το 2-0.

34’ Σέντρα Γεωργαντζιά, σουτ δυνατό του Τανάγια και 3-0.

39’ Ο Ιωαννίδης με κοντινό σουτ κάνει το 4-0

44’ Σουτ του Τσιακάρα, με γροθιές διώχνει ο τερματοφύλακας του Συκουρίου.

52’ Ο Κωτσιάς Ν. βρέθηκε τετ α τετ, το σουτ που έκανε πέρασε λίγο άουτ.

53’ Ο Τανάγιας με προβολή κάνει το 5-0.

71’ Ο Πικούλης έκανε το σουτ, μπλόκαρε ο Φαρμάκας.

83’ Ο Αλεξανδρίδης με ψύχραιμο πλασέ μειώνει σε 5-1.

90’ Μετά από ωραία προσωπική ενέργεια ο Μπόντε με σουτ κάνει το 6-1.

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Φαρμάκας, Γεωργαντζιάς, Σάλα, Σιάρκος, Ευσταθιάδης (46’ Μαρούδης), Χαρούλης (64’ λ.τ. Εμμανουήλ), Ιωαννίδης, Κόλα (17’ Τσιακάρας), Τανάγιας, Αντωνόπουλος, Μπόντε.

Κίσσαβος Συκουρίου (Κώστας Κουτσούκης): Πετγαζλής (39’ λ.τ. Δημεράς), Βαρσάμης, Κατσάς, Γκανάτσιος, Κώτσιας Α., Νεμπεγλέρας (46’ Τόπης), Κορδέλας, Θέμελης, Αλεξανδρίδης, Πικούλης, Κώτσιας Ν. (73’ Ζιώγας).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη Α., Αναστασίου Γ., Μακρής Κ.