Βαθμολογία

Ισοπαλία μέχρι την διακοπή…

Διακοπή είχαμε στην αναμέτρηση του Αετού Αμυγδαλέας απέναντι στην Λάρισα 2012, καθώς τόσο η σφοδρή βροχόπτωση όσο και οι κεραυνοί που έπεφταν γύρω από το γήπεδο, δεν έκαναν μόνο δύσκολο το παιχνίδι, αλλά ήταν επικίνδυνα και για την σωματική ακεραιότητα όλων όσων ήταν στο γήπεδο. Έτσι, ο διαιτητής του παιχνιδιού, κύριος Γκάγκας, αποφάσισε να διακόψει την αναμέτρηση στο 60ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 1-1. Τώρα μένει να δούμε πότε θα συνεχιστεί το παιχνίδι.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Το παιχνίδι, στο πρώτο μέρος ήταν καλό ποιοτικά, με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Στο 13ο λεπτό ο Βελετάνης εκτέλεσε ένα φάουλ με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Παπαζήση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 28’ όταν ο Κίτσιος είδε εκτός θέσης τον Παπαϊωάννου και προσπάθησε να τον «κρεμάσει» με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων όμως να αποκρούει την μπάλα.

Στο 31’ ο Μαυρουδής εκτέλεσε ένα φάουλ αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Παπαζήση. Στην αμέσως επόμενη φάση, η ομάδα της Λάρισας κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Κίτσιος βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Παπαϊωάννου και έκανε το 0-1. Στο 34’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι για αντικανονικό παιχνίδι στον Ευαγγελούλη. Ο Πολύζος Θ. ανέλαβε να εκτελέσει, ωστόσο νικήθηκε από τον Παπαζήση που κράτησε το μηδέν για την εστία του. Τελικά, ο Ευαγγελούλης κατάφερε να ισοφαρίσει για την ομάδα του στο δεύτερο μέρος κάνοντας το 1-1, ωστόσο στην συνέχεια το γήπεδο γέμισε νερά και έτσι ο κύριος Γκάγκας αποφάσισε να διακόψει το παιχνίδι.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Αετός Αμυγδαλέας(Κώστας Τσότσος): Παπαϊωάννου, Ραμπέλι, Μητράκας, Πολύζος Απ., Πολύζος Θ., Παπακωστούλης, Ανδριανόπουλος, Βελετάνης(24’ Μοσχοβίτης λ.τ.), Σιούτας Δ/Β, Μαυρουδής Γ., Ευαγγελούλης.

Λάρισα 2012(Θοδωρής Στεργιάδης): Παπαζήσης, Φλώρος Αντ., Φλώρος Παν., Φλώρος Παν., Γκόλτσιος, Δόνος, Κίτσιος, Αγγελόπουλος, Σκέντζας, Μάντζας, Τσιτσόπουλος.

Διαιτητής: Γκάγκας Βοηθοί: Ντούρμα, Τσιτσιρίκας.