Βαθμολογία

Θετικά τα πρώτα δείγματα από την Βερδικούσια

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις νέες τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας η Προοδευτική Βερδικούσιας, που κέρδισε με σκορ 0-2 τον Δολιχιακό στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Κώστα Μπακλαβά, ήταν καλύτερη από τον γηπεδούχο Δολιχιακό και έτσι έφτασε σε μια δίκαια νίκη.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να πετύχουν γκολ με τους Τσάτσο, Σουγλή Κ. και Γκόγκουρα, ωστόσο το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στο μηδέν. Στο 75ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Οικονόμου Ν/Γ.

Στην συνέχεια, οι παίκτες της Προοδευτικής είχαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, το οποίο τελικά ήρθε στο 88’ όταν ο Δήμκος γύρισε την μπάλα στον Μιχαλέ και αυτός έκανε το 0-2, που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του αγώνα.

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Λικάι, Ράμμος, Τριανταφύλλι, Σαπάκος, Ντόκος(70’ Μπέλτσιος), Σιάκος, Σουγλής Στ., Παναγιώτου(60’ Καϊμακάμης), Γκόγκουρας, Σουγλής Κ., Τσάτσος(78’ Σουγλής Ζ.).

Προοδευτική Βερδικούσιας(Κώστας Μπακλαβάς): Βάιος, Κατίνας, Στατήρης, Μούμος, Σινάπαλος Χρ., Θάνος Θ.(80’ Νυχτερίδας), Καφφές, Σινάπαλος Μ., Καρκατσέλος Σ.(70’ Οικονόμου Ν/Γ), Δήμκος, Οικονόμου Ν/Α(60’ Μιχαλές).